Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti hakkında Meral Akşener açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı adayı olarak HDP ile de görüşüleceği öğrenilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedef alınmasının ardından konu hakkında Meral Akşener açıklama yaptı.
Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti hakkında Meral Akşener açıklama yaptı!

Millet İttifakı'nın adayı olduğu belirlenen Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığını açıklamasının ardından seçim hakkında gerekli olan ve izlenecek olan politikaları bir bir yerine getirmeye başlayacağını duyurmuştu. İlk olarak diğer siyasi partiler ile görüşmelerini gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'nun listesinde HDP'nin olduğu öğrenildi. Konu hakkında bilginin gelmesinin hemen ardından pek çok siyasi tarafından ve vatandaş tarafından duruma eleştiriler gerçekleştirildi. Bu eleştirilerin yanı sıra konu hakkında düşünceleri öğrenilmek üzere Meral Akşener'e de soru yöneltildi. 

MERAL AKŞENER AÇIKLADI! 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti yapacak olmasını nasıl değerlendirdiği sorulan Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu sadece HDP'yi değil bütün siyasi partileri dolaşıyor. Yakın zamanda Sayın Hüseyin Baş ile görüştü. Başka siyasi partilerle görüştü. Oradaki o görüşmelerde cumhurbaşkanı adayı olarak elbette bir sakınca yok." şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler