Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu ne zaman görüşecek?

Kılıçdaroğlu, İnce görüşmesi ne zaman gerçekleşecek?
Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu ne zaman görüşecek?

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adaylığını ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret edeceğini açıkladı. Peki Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi ne zaman yapılacak? İşte yanıtı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 6'lı Masa'nın görüşmeleri sonucunda cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı. İYİ Parti Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkması sorunu aşıldıktan sonra Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmasına karar verildi.

Memleket Partisi ise tek başına cumhurbaşkanı odayı olarak Muharrem İnce'yi seçti. Yapılan seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce'nin seçilmesine karar verildi. Bunun üzerine Muharrem İnce'ye neden Millet İttifakı'na katılmadığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu neden desteklemediği gibi sorular yöneltildi. 

MUHARREM İNCE VE KEMAL KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ NE ZAMAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret edeceğini açıklamıştı. Bunun ardından yapılacak olan görüşmenin ne zaman gerçekleştirileceği ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu görüşme sonrasında görüşülen konular ve sonuçlar da merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Kılıçdaroğlu İnce'yi ne zaman ziyaret edecek?

CHP tarafından yapılacak olan bu ziyaret iddiasına şu şekilde yanıt verdi; "Şu an için, Sayın Genel Başkanımızın, Sayın İnce ile takvimlendirilmiş bir görüşmesi bulunmuyor." denildi. 

İlgili Haberler