Didim Belediye Başkanı 3. dönem için CHP'ye başvuru yaptı!

CHP’de yerel seçimler için başvurular başlarken Aydın Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay yeniden belediye başkanı olmak için aday adayı başvurusunu yaptı.
Didim Belediye Başkanı 3. dönem için CHP'ye başvuru yaptı!

Türkiye’de yerel seçimler için gündem ısınmaya başladı. Siyasi partilere belediye başkanı olmak için başvurular yapılmaya başlandı. Mevcut belediye başkanları da partilerinin aday adaylı başvurularını gerçekleştiriyorlar. Aydın’da Didim Belediye Başkanı olarak iki dönemdir görev yapan Ahmet Deniz Atabay yeni dönemde de bu göreve talip olduğunu açıklayarak aday adayı başvurusunu yaptı.

BAŞVURULAR SÜRÜYOR

CHP’de yerel seçimlerde belediye başkan adayı olarak gösterilmek istenenler adaylık başvurularını gerçekleştiriyorlar. Ardından bu başvurular değerlendirmeye alınacak ve parti kurullarının kararı ile belediye başkan adayları belirlenecek. CHP böylece yerel seçimlerde kimlerle vatandaşın karşısına çıkacağı konusuna son noktayı koyacak.

GÖREVE YİNE TALİP OLDU!

2014 yılında bu yanan Didim Belediye Başkanlığı görevini sürdüren CHP'li A.Deniz Atabay, CHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu duyurdu. CHP Didim ilçe binasında gerçekleşen adaylık tanıtım toplantısına belediye başkan yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener, İlçe Kadın kolları başkanı Gülru Uzman Pere, İlçe Gençlik kolları başkanı Süleyman Çulha, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Başkan Atabay konuşması öncesinde CHP Didim İlçe Sekreteri Filiz Korkmaz’a başvuru evraklarını teslim etti. Ardından partililere seslenen Başkan Atabay 2014 yılında bu sürece kadar gurur dolu bir görev yaptığını ifade ederek “Belediye Başkanlığı gerçekten çok onur verici, çok gurur duyucu ve insanı gerçekten çok önemli hissettiren bir görev ama bir o kadar da zor, gerçekten çok zor. Elinizdeki imkanların yeterliliğine bakılıp bakılmadan yetkinizi nerede başlayıp nerede bittiğine bakılmadan ve değişen süreç içerisindeki konjonktürü takip etmeden ama tabii ki bu saydığım şeylerin hepsini normal vatandaşlarımızın takip etmesi bilmesi gerekiyor.

2014 seçimleriyle başlayan bu görev süremiz emin olun ki bu kadar süreç içerisinde hiç de kolay olmadı. Doğal olarak Türkiye'nin geçirdiği afetleri, sıkıntıları bir kenara bırakıyorum. Pandemiyi yaşadık. Daha evvelden terör yaşadık. Bir sürü programımıza o terör bir sürü yatırımımızı o terörlerin yüzünden iptal etmek mecburiyetinde kaldık. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve bu ülkenin ne kadar zor şartlar içerisinde ileriye doğru gitmeye çalıştığını, Atatürk’ümüzün bize koyduğu o muasır medeniyetler seviyesine doğru gitmeye çalıştığımızı hepiniz biliyorsunuz. Ne kadar büyük zorluklarla oluyor. Artık Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu ülkede iktidara gelmek mecburiyetinde olduğunu, bizi bugün yöneten dün yöneten kadrolarda biliyordu. Bizler de biliyoruz. Bizi desteklemeyen herkes de biliyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin göreve gelme zamanıdır. Çok çalışmamız lazım" dedi.

Başkan Atabay daha sonra ilçe binası dışında da kısa bir konuşma yaparak katılım sağlayan herkese teşekkür etti.