Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli deprem bölgesinde!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından deprem bölgelerine ziyaretler sürüyor. Deprem bölgesine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ziyaretleri sürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli deprem bölgesinde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli deprem bölgesinde! -  6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz kaldırma çalışmaları ile arama kurtarma çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaşanan yıkıcı depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş ve depremden etkilenen Hatay'ı ziyaret edecek.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ HATAY'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'a gitti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de eşlik ettiği Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesinin ardından uçakla Hatay'a hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'ı ziyaretinin ardından Kahramanmaraş'ta da incelemelerde bulunacak.

İlgili Haberler