AK Partili eski başkan Kütahya Emet için MHP'ye adaylık başvurusu yaptı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde belediye başkanlığı adaylığında ilginç bir gelişme yaşandı. AK Partili eski başkan MHP’den başkan adaylığını açıkladı.
AK Partili eski başkan Kütahya Emet için MHP'ye adaylık başvurusu yaptı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde siyasi partiler belediye başkanlığına aday olacak isimlerin adaylık başvurularını almaya devam ediyorlar. AK Parti’den Emet Belediye Başkanlığı yapmış olan Mustafa Koca, MHP’ye adaylık başvurusu yaptı. MHP Genel Merkezi’nde giden Mustafa Kaya adaylık başvurusunda bulunup Devlet Bahçeli ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

DEMOKRAT PARTİ’DEN DE ADAY OLMUŞTU!

Mustafa Kaya bir önceki dönem AK Parti’den Emet Belediye Başkanı seçilmiş ve görev yapmıştı. Geçtiğimiz seçimlerde ise Demokrat Parti’den aday olan Mustafa Kaya seçimi kazanamamıştı. Bu sefer ise MHP’den aday olan Mustafa kaya hakkında MHP’nin ne karar vereceği merak konusu oldu.

Emet’in bir önceki dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Koca, MHP'den Emet Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Bir önceki dönemde AK Partiden Emet Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Koca, 2019 yerel seçimlerinde de Demokrat Parti'den aday olmuş, ancak seçimi kazanamamıştı.

Mustafa Koca, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) adaylık başvurusunu MHP İl Başkanı Selçuk Alıç ve Emet MHP İlçe Başkanı Mustafa Mecit ile Ankara'daki MHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirdi.

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, adaylık başvurusu sırasında Selçuk Alıç ve Mustafa Mecit ile bir araya gelerek Mustafa Koca'ya desteklerini iletti. Bahçeli, birliktelik mesajları verdi.

MHP'den tekrar adaylık için başvuruda bulunan Mustafa Koca, geçmişteki deneyimleriyle Emet'e hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Mecit, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gazi Emet’imizin belediye başkanlığı için aday başvurusunu genel merkezimize yapan Mustafa Koca'ya Emet İlçe Teşkilatımız adına başarılar dileriz" dedi.