AK Parti Uşak eski İl Başkanı Servet Kuş; “Seçimlerde bende varım” dedi

AK Parti Uşak eski il başkanlarından İnşaat Mühendisi Servet Kuş, 14 mayıs genel seçimlerine AK Parti Uşak Milletvekili Aday adaylığı başvurusunu yaptı.
AK Parti Uşak eski İl Başkanı Servet Kuş; “Seçimlerde bende varım” dedi

AK Parti Uşak İl Binasına giderek Seçim işlerinden sorumlu İl başkan yardımcısı Ahmet Mıllık’a başvurusunu yapan Kuş, 6 Şubat’ta yaşadığımız Kahramanmaraş depreminde yitirdiğimiz canlara rahmet dileyerek basın açıklamasına başladı.

Kuş,”11 ilimizde 13 milyon vatandaşımızı etkileyen bu büyük felaketin yarattığı korkunç yıkımı deprem bölgesine giderek bizzat gördüm.

Allah milletimizi afetlerden korusun.  Her zaman olduğu gibi bu büyük felaketin ardından da devlet ve millet olarak el ele verdik omuz omuz yardıma koştuk. Devletimiz tüm imkânlarını seferber etti. Yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz. Deprem bölgesini yeniden inşa edilecek bir yandan da tüm Türkiye depreme hazırlanacak.

Bu büyüklükte bir süreci ise ancak güçlü irade ve güçlü yönetim yapabilir. Bunu ancak cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde cumhur ittifakı yapabilir “dedi.

“Türkiye Yüz yılına hazırlanıyoruz.”

yeni bir yüzyıla, Türkiye Yüz yılına hazırlandığımızı belirten Kuş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi , “2023 yılı, bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolüdür hem de yeni  vizyonumuz Türkiye Yüzyıl’ının başlangıcıdır. ”

Bu kutlu yürüyüşte, Türkiye yüzyılının inşasında ben de varım diyorum ve  2002 yılından bu tarafa neferi olmaktan gurur duyduğum AK Partimizden milletvekili aday adayı olduğumu sizlerin vasıtası ile açıklamak istiyorum.

Ben her şeyiyle Uşaklıyım, Uşak’ın evladı, Uşak’ın çocuğuyum. Burada doğdum, burada büyüdüm. Hayatım Uşak’ta geçti.

Gerek siyasetçi kimliğimle, gerekse iş adamı kimliğimle her zaman Uşak’a hizmet etmek, değer katmak için çalıştım. Şimdi de Uşak’a ve ülkeme Türkiye büyük millet Meclisi’nde hizmet etmeye talibim. Ben kendimi her zaman ak davanın bir neferi, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdalısı olarak gördüm. 2002 yılından bu tarafa tarafıma verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştım. 2015 yılında partimizin teveccühü ile uşak il başkanlığı görevine getirildim.

Şahsıma tevdi edilen her görevi tüm yol arkadaşlarımla birlikte âşıklar şehrimize yakışan hassasiyetle, Uşak’ımızın sorunlarıyla vatandaşlarımızın talepleriyle yakından meşgul olarak, bu kutlu davanın bayrağını kirletmeden taşımanın onurunu yaşadık” ifadesini kullandı.

Şimdi Uşak’a yeni yatırımlar kazandırma vakti”

Uşaklı hemşerilerinin il başkanlığı döneminde, 1 Kasım 2015 seçimlerinde 2017 yılında yapılan referandumda her zaman olduğu gibi AK Parti’nin yanında olduğunu ve yüzde 50 oy oranlarına ulaşmalarını sağladığını kaydeden Kuş, açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Dediğim gibi öncelikli hedefimiz şehrimize yakışan bir siyaset oldu. Aynı anlayış ve kararlılıkla Türkiye büyük millet meclisinde de çalışmalarımıza devam edeceğimizin bilinmesini isterim.

Ak Parti iktidarında tüm Türkiye’de olduğu gibi Uşak’ta da hayatın her alanında dönüşümler, gelişmeler ilerlemeler yaşadık. .Çok önemli yatırımlar ilimize kazandırıldı. Şimdi yenilerini Uşak’a kazandırma vakti. Ticaretten tarıma, sağlıktan eğitime, ulaşımdan alt yapıya kadar her alanda yeni yatırımları Uşak’a kazandıracağız. Uşak bölgenin cazibe merkezi olacak.

Jeotermal seracılıkta dev adımlar atacağız. Uşak bu alanda çok şanslı. Her bakımdan jeotermal sera bölgelerine hazır. Biz hızla adımlar atarak ekonomimize yapacağı katkının yanı sıra on binlerce vatandaşımıza istihdam sağlayacak olan jeotermal sera bölgelerini kuracağız.

Uşak, biliyorsunuz ikinci derece deprem bölgesinde. Biz de depreme hazırlanmalı, riskli yapıları hızla tespit etmeliyiz. Hükümetimiz ve belediyemiz önemli

adımlar atıyorlar. Uzman bilirkişi olarak deprem bölgelerinde de görev yapan bir kardeşiniz olarak bu alandaki tüm bilgi birikimimle Uşak’ın emrinde olacağım. Liderimiz, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu ve güçlü iradesi ile deprem bölgesinden başlayarak tüm Türkiye’ye yayılacak olan çalışmalardan Uşak’ta payını en güçlü şekilde alacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

Kurulduğu günden bu güne kadar girdiği her seçimden milletimizin teveccühü ve desteği ile birinci parti olarak çıkan ak parti, 14 mayıs 2023 yılında yapılacak olan seçimlerden de, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bir kez daha zaferle çıkacaktır.

Milletimiz her zaman kendisinden yana olan Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’ye en güçlü desteği verecektir. Bir kalkıp bir oturulan, kimin oturduğu kimin kalktığı kimlerle pazarlık yapıldığı belli olmayan masalar sandıktan gerekli cevabı alacaktır. Aynı şekilde Uşak’ın bırakın köylerini daha ilçelerini merkez mahallerini bilmeyen, bıraksan yollarını kaybedecek kişilerde bu cevaptan nasiplerini alacaktır.  Uşaklılarda cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha güçlü bir destek verecek, cumhurbaşkanımızın yanında olacaktır.

Bu süreçte ben de gerek milletvekili aday adayı olarak, gerek ak davanın bir neferi olarak tüm gücümle çalışacağım. Partimin verdiği her görevi bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da alnımın akıyla yapma gayreti içinde olacağım.”

İlgili Haberler