Ak Parti'de Milletvekili aday adaylığı başvuruları 22 Mart tarihine kadar uzatıldı

Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurularına yoğun talepten dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
Ak Parti'de Milletvekili aday adaylığı başvuruları 22 Mart tarihine kadar uzatıldı

Ak Parti seçim işlerinde sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz tarafından yapılan açıklamaya göre Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurularının bir hafta uzatıldığını açıklandı. Buna göre Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için 22 Mart tarihine kadar başvuru yapma süresi tanınmış oldu. 

Ak Parti seçim işlerinde sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz partisinin Milletvekili seçimleri ile ilgili gelişmeleri aktardı. 81 ilde Milletvekili aday adaylığının sürdüğünü söyleyen Yavuz yoğun bir aday müracaatının olduğunu vurguladı. Buna göre MYK tarafından alınan karara göre Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurularının gelcek hafta Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığı Ak Parti seçim işlerinde sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz tarafından kamuoyuna duyuruldu. 

3 BİNİ AŞKIN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU VAR

Şu an için 3 bini aşkın Milletvekili aday adaylığı başvurusunun olduğunu dile getiren Yavuz başvuruların çok fazla olduğunu bildirdi. Bu başvuruların daha da devam edeceğini söyleyerek bu sürenin uzatılması kararının alındığını açıkladı. 

Ak Parti seçim işlerinde sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yapmış olduğu açıklamada, "Bunun çok daha fazla artarak devam edeceğini görüyoruz. Zaten o rağbeti o yoğun başvuruyu gördüğümüz için de bu tarihleri esnetme kararı aldık. Biraz daha ileri bir tarihe atmış olduk. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Böylece Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvuruları 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar ertelendi. Söz konusu saate ve tarihe kadar başvrular alınmaya devam edilecek. 

İlgili Haberler