AK Parti milletvekili Ferhat Nasıroğlu kimdir? Ne dedi neden gündem oldu?

AK Parti Batman Milletvekili olarak seçilen Nasıroğlu sosyal medyada gündem oldu. Peki Nasıroğlu kimdir? İşte detaylar.
AK Parti milletvekili  Ferhat Nasıroğlu kimdir? Ne dedi neden gündem oldu?

AK Parti Batman Milletvekili seçilen Ferhat Nasıroğlu tarafından yapılan açıklama sosyal medyada gündem oldu. Bir porgrama katılan Nasıroğlu 'Yeni çözüm süreci olur mu?' sorusuna şöyle yanıt verdi; "Ben bunu hedefim yapacağım. Bu mesele hepimiz için büyük bir dert, büyük bir yara, Kürdistan’ın derin bir meselesi." dedi.

AK Parti Batman Milletvekili seçilen Ferhat Nasıroğlu yapmış olduğu açıklama dolayısıyla sosyal medyada gündem oldu. Peki Nasıroğlu kimdir? İşte detaylar ve yapmış olduğu paylaşım haberimizde yer alıyor.

AK PARTİLİ FERHAT NASIROĞLU KİMDİR?

2023 yılı AK Parti Batman Milletvekili seçilen Ferhat Nasıroğlu 1969 yılında dünyaya geldi. Asıl mesleği İnşaat Mühendisi olana Nasıroğlu 2023 yılı seçimlerinde AK Parti Batman milletvekili adaylığını koymuştu. Nasıroğlu 1. sıradan milletvekili adayı olmuştu. Milletvekili adayı olan Nasıroğlu o zaman da çözüm süreci ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu.

AK Partili Nasıroğlu “Eğer seçilirsem çözüm süreci benim hedefim olacak. İnşallah bu meseleye samimiyetle yaklaşacağım ve bu mesele hepimiz için büyük bir dert, büyük bir yara. Bu mesele; tüm bu coğrafya için, tüm Kürdistan için derin bir mesele. Bu meseleyi samimiyetle çözmeliyiz” ifadelerini kullanmıştı. 

FERHAT NASIROĞLU NEDEN GÜNDEM OLDU?

Rûdaw TV’de Abdulselam Akıncı’nın sunduğu “Berbijêr-Aday” programına katılan Nasırloğlu seçim sonrasında kendisine sorulan 'Yeni çözüm süreci olur mu?' şeklindeki soruya verdiği yanıt sosyal medyanın gündemine oturdu. Nasıroğlu kendisine sorulan bu soruya ise şu yanıtı verdi;  "Ben bunu hedefim yapacağım. Bu mesele hepimiz için büyük bir dert, büyük bir yara, Kürdistan’ın derin bir meselesi." dedi. 

İlgili Haberler