Son Dakika! AK Parti Genel Merkezi'nde bomba araması iddiasına açıklama geldi

Bugün gelen son dakika açıklaması ile birlikte AK Parti Genel Merkezi'nde bomba araması yapıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklama geldi.
Son Dakika! AK Parti Genel Merkezi'nde bomba araması iddiasına açıklama geldi

Seçimlerin tamamlanmasının ardından oyların sayılmaya başlandığı bu kritik saatlerde AK Parti Genel Merkezi'nde bomba araması iddiası gündeme geldi. BBC Türkçe'nin yaptığı habere göre; genel merkezde bomba araması nedeni ile binanın boşaltıldığı yönünde bilgilerin geldiği aktardıldı. Gazetecilerin de dışarıya çıkarıldığı iddia ediliken güvenlik görevlisi tarafından aktarılan bilgiye göre tüm binada bomba aramasının yapılmasının ardından girişlerin yapılmasına izin verileceği öğrenildi. Arama köpeklerinin de giriş yaptığı bina hakkında AK Parti'den açıklama geldi. 

HABERLER ASILSIZDIR! 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Partili Hamza Dağ "Rutin güvenlik tedbiri gerekçesiyle yalnızca balkon konuşmasının yapılacağı ikinci katta arama gerçekleşmektedir. Bazı basın kuruluşlarında ifade edildiği gibi bir bomba ihbarı durumu söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Bu nedenle de bomba ihbarı gibi bir durum olmadığı ifade edildi. 

İlgili Haberler