Kesin olmayan sonuçlara göre Uşak AK Parti Milletvekili seçilen Fahrettin Tuğrul Uşak'a teşekkür etti

Kesin olmayan sonuçlara göre Uşak AK Parti Milletvekili olarak seçilen Tuğrul'dan Uşak halkına teşekkür mesajı.
Kesin olmayan sonuçlara göre Uşak AK Parti Milletvekili seçilen Fahrettin Tuğrul Uşak'a teşekkür etti

14 Mayıs 2023 tarihinde saat 08.00'de başlayan oy süreci aynı gün saat 17.00'de sona erdi. Oy kullanma sürecinin bitmesinin ardından sandıklar açıldı ve sayım başladı. Kesin olmayan sonuçlara göre Uşak AK Parti Milletvekili olarak seçilen Fahrettin Tuğrul ise Uşak halkına teşekkür etti. 

Seçim gününün akşamında saat 18,30'da seçim yasakları da son buldu. YSK Başkanı Ahmet Yener tarafından açıklanan bu haberin hemen ardından televizyon ekranlarından oy sayım süreci takip edilebildi. Oyların tamamının sayılması yine Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Yener tarafından saat 15.00 civarında açıklandı. Kesin olmayan sonuçlara göre Uşak'ta AK Parti Milletvekili olarak seçilen Fahrettin Tuğrul ise Uşak hakına seslenerek teşekkürlerini iletti. 

FAHRETTİN TUĞRUL UŞAK'A TEŞEKKÜR ETTİ

28. Dönem Milletvekili seçimleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri de gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy çoğunluğunu sağlayamayan liderler için 2. tura kalırken milletvekili seçimleri kesinleşmiş oldu. YSK tarafından kesinleştirilen sonuçlar sonrasında seçilen milletvekilleri de eklenecektir. 

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre oy çoğunluğunu alarak AK Parti Milletvekili olarak seçilen Fahrettin Tuğrul'dan Uşak halkına teşekkür mesajı geldi. İşte Tuğrul'un teşekkür mesajı;

TEŞEKKÜRLER UŞAK

"14 Mayıs’ta rekor katılımla yaşanan demokrasi şöleninde, Aziz Milletimiz sandıklara bir kez daha feraset ve basiretini yansıtarak vatan, millet, bayrak ve devlet kavramlarının vazgeçilmezliğini göstermiştir.

7 düvele karşı mazlumların umudu #TürkiyeYüzyılı'nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin yanında olduğunu gösteren kadirşinas hemşehrilerimize ve teşkilatımızın her kademesinden kıymetli dava arkadaşlarıma Sayın İsmail Güneş’i ve bendeniz Fahrettin Tuğrul’u şehrimizi Ankara’da temsil etmesi için verdiği destekten ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Seçimlerin vatanımıza, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Selam ve saygılarımla." ifadelerine yer verdi.

Uşak'ta kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Milletvekili seçilen Fahrettin Tuğrul sonuçların açıklanmasının ardından Uşak halkına teşekkürlerini böyle iletti. Yapmış olduğu açıklamada 14 Mayıs tarihinde rekor katılım yaşanan oy kullanma oranına dikkat çekti. Seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını dileyen Tuğrul mesajını Uşak halkı için duyurdu. 

Uşak ve gündeme dair tüm güncel haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler