Ziraat Bankası 1.190 TL taksitle 100.000 TL FAİZSİZ KREDİ müjdesi verdi! Sıfır faizli ve ilk 12 ay ödemesiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan kredi müjdeleri vermeye devam ederken Ziraat Bankası faizsiz kredi müjdesi verdi.
Ziraat Bankası 1.190 TL taksitle 100.000 TL FAİZSİZ KREDİ müjdesi verdi! Sıfır faizli ve ilk 12 ay ödemesiz

Ziraat Bankası 1.190 TL taksitle 100.000 TL FAİZSİZ KREDİ müjdesi verdi! Sıfır faizli ve ilk 12 ay ödemesiz  - Vatandaşın nakit para desteği her geçen gün artmaya devam ederken kamu bankaları bu zorlu dönemde elini taşın altına koymaktan çekinmiyor. 

Devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası da bu bankalardan biri olarak öne çıkarken ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi paketlerinin yanı sıra banka aynı zamanda destek kredisi paketleri ile ekonominin de can suyu olmaya devam ediyor. Ziraat Bankası destek kredisi paketinde yeni koşullar açıklanırken yeni paketin son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR KREDİSİ NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Ardahan Valisi Hüseyin Öner yaptığı açıklamasında “Bugün, bölgemiz tarım ve hayvancılığına önemli katkıları olacağına yürekten inandığımız, Tarım ve Orman Bakanlığımızın “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” kapsamında Ziraat Bankası ile üçüncü kez protokol imzalıyoruz. 2020 yılında ilk kez uyguladığımız ve oldukça verim elde ettiğimiz bu projeyle; bugüne dek ilimiz genelinde 115 yetiştiricimize toplamda 18 milyon TL hayvan alım kredisi sağlanmış, bu kredi finansmanı ile yetiştiricilerimiz 11 bin 500 adet küçükbaş hayvan alımı yapmıştır.

Bu yılda üreticilerimizin yatırım ve işletme dahil kullanabilecekleri limit 250 Bin TL’ye çıkarılmış olup, yatırım kredilerinde azami 84 ay, işletme kredilerinde ise azami 18 aya kadar vade belirlenecektir. Bu protokol ile şartları tutan üreticilerimiz, 1 yıl boyunca daha kredilerden faydalanacaktır. Ben, projenin hayırlı olmasını diliyor, üreticilerimize, bölge hayvancılığına katkılar sağlamasını temenni ediyorum" diyerek kredinin son başvuru tarihini 2024 yılının Mayıs ayı olarak ilan etti. Başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı:

12 AY ÖDEMESİZ DÖNEMLİ! ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ 100.000 TL KREDİDE AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL, NE KADAR ÖDENİR?

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ise yapmış olduğu açıklamasında "Şartları tutan herkes bu projeden faydalanabilir. Çok önemli bir fırsat ve güzel bir destek. Vatandaşımız 100 bin liralık hayvan alımı için faizsiz kredi kullanmakta. İsterse 50 bin TL daha düşük faizli kredi de kullanabilir. Bir yıl geri ödemesiz, 7 yıl içinde geri ödenecek bir kredi. Vatandaşlarımızın da bu anlamda ciddi bir ilgisi var" diyerek faizsiz 100.000 TL kredi verildiğini, 12 ay ertelemeli verilen kredinin geri ödemesinin ise 84 ay olduğunu ifade etti. Bu da aylık taksit tutarının 1.190 TL olacağı anlamına geliyor. Kredi başvuruları şartları tutan kişiler tarafından il ve ilçe tarım orman müdürlükleri üzerinden yapılacak. 

İlgili Haberler