Çinli otomobil üreticisi Maxus Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

Çinli üretici Maxus tarafından Türkiye'de satışa sunulan yeni aracın fiyatı dikkat çekti. İşte detaylar.
Çinli otomobil üreticisi Maxus Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

Çinli otomobil üreticisi olan Maxus Türkiye'de satışa sunuldu. Maxus'un Türkiye'de satışa sunduğu ilk model ise Model e-Deliver 3 oldu. Elektrikli otomobiler son zamanlarda çok daha fazla ilgi görüyor. Çinli otomobil üreticileri ise bu konuda oldukça iddialı.

Türkiye'ye yeni aracını sunan markanın tüm versiyonlarının fiyatı ise merak edildi. Peki yeni otomobilin fiyatı nedir? Özellikleri nelerdir? İşte tüm detalar haberimizde yer alıyor.

ÇİNLİ ÜRETİCİ MAXUS YENİ ARACIN ÖZELLİKLERİ

Maxus markası Türkiye'de satışa sunmuş olduğu ilk otomobili olan e-Deliver 3'ü tanıttı. Şehir içinde kullanmak için üretilen bu araç şimdiye kadar Birleşik Krallık'ta birçok ödül aldı. Bunun yanında 122 beygir güç (90 kW) 255 Nm tork değerlerine sahiptir. Ayrıca120 km/s’lik maksimum sürate sahip olan söz konusu araç elektrikli tircari araç 50,23kWh bataryaya sahiptir. 

Söz konusu batarya hızlı şarj özelliğine sahiptir. Yüzde 5 dolduktan sonra yüzde 80 oranına çıkması 45 dakika kadar sürmektedir. 

FİYATI NE KADAR?

Türkiye'de satışa sunulan Çinli otomobil markası olan Maxus'un ilk satışa çıkardığı aracı ise Model e-Deliver 3 oldu. Bu araç Türkiye'de satışa çıkan ilk araç olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki Türkiye satış fiyatı ne kadardır?

Söz konusu otomobilin Türkiye satış fiyatı 989 bin TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca otomobil markası 100 bin kilometrelik ve 5 yıl garanti imkanı da sunmaktadır. Bunun yanında 8 yıl veya 160 bin kilometrelik batarya imkanı da sunmaktadır. Bu araç bu yıl içinde 500 adet kadar satışa sunulacak. 

İlgili Haberler