Beyaz eşya alacaklara 1000 TL indirim yapılacak! Bankkart'ınız varsa başvurun

Ziraat Bankası beyaz eşya alışverişi yapacaklara 1000 TL indirim yapacak. İşte detaylar.
Beyaz eşya alacaklara 1000 TL indirim yapılacak! Bankkart'ınız varsa başvurun

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yeni Haziran kampanyasını duyurdu. Haziran ayına özel bu kampanyaya göre 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapılacak olan beyaz eşya alışverişlerinde 1000 TL Bankkart Lira hediye edilecek. İşte kampanyanın detayları haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan dolayı vatandaşlar bankalar ve marketler tarafından yapılan kampanyaları ve indirim haberlerini yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak güncel banka ve market indirimlerini yakından takip ediyor ve sizlere sunuyoruz.

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu yeni kampanyasına göre 1 Haziran tarihi ile 30 Haziran tarihleri arasında Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den katılım sağlayabilirsiniz. Bankkart ile beyaz eşya ve elektronik eşya sektörlerinde yapılacak olan alışverişlerde 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL, 20 bin TL ve üzeri alışverişlerde ise 1000 TL Bankkart Lira hediye edilecektir. 

ZİRAAT BANKASI BEYAZ EŞYA ALIŞVERİŞLERİNDE 1000 TL VERİYOR

Kampanya 1 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılan banka müşterileri kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya ve Elektronik Eşya sektöründe yer alan üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları 5.000 TL ve üzeri alışverişe 250 TL20.000 TL ve üzeri alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira kazanabileceklerdir. 

Ana faaliyeti beyaz eşya sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak olan alışverişler ise kampanyaya dahil edilmeyecektir. Ana faaliyeti elektronik eşya sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak olan beyaz eşya alışverişleri de yine kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanyadan en fazla 1000 TL Bankkart Lira kazanılacaktır.

İlgili Haberler