Uşak’ta Yeşilçam Film Müzikleri Konseri rüzgarı! Biletler satışa çıktı

Uşak Kültür Sanat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Yeşilçam film Müzik Konseri-2’nin 27 Şubat'ta Uşak’ta düzenleneceğini duyurdu. 27 Şubat’taki konseri için biletler satışa çıktı. İşte detaylar..
Uşak’ta Yeşilçam Film Müzikleri Konseri rüzgarı! Biletler satışa çıktı

Uşak’ta Yeşilçam Film Müzikleri Konseri rüzgarı! Biletler satışa çıktı Uşak Musiki Derneği ve Uşak Kent Orkestrasının ortaklaşa düzenlemiş olduğu "Yeşilçam Film Müzikleri Konseri-2" 27 Şubat tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde olacak! Akşam saat 20.00’de düzenlenecek olan konser için biletlerin satışa çıktığı açıklandı.

Biletlerden satın almak isteyenler için biletlerin Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası ile BiletiniAl adresi üzerinden satışların başladığı duyuruldu.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Uşak Kültür Sanat X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda şu ifadeleri kullandı:

“Uşak Musiki Derneği ve Uşak Kent Orkestrasının ortaklaşa düzenlediği "Yeşilçam Film Müzikleri Konseri-2" 27 Şubat 2024 Saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle.

Biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası ve http://biletinial.com'da.

Sivil 50 TL Öğrenci 30 TL”

ekran-goruntusu-2024-02-20-103557-min.png

İlginizi çekebilecek diğer Kültür Sanat haberleri:

Satışa çıkan biletlerde bilet ücretinin sivil vatandaşlar için 50 TL, öğrenciler için ise 30 TL olduğu belirtildi. Biletleri satın almak isteyenler için satışların Atatürk Kültür Merkezi ve Biletinial adresi üzerinden yapıldığı da ayrıca ifade edildi.