Korkudan komediye animasyondan drama! Uşak'ta 10 film sinema salonlarında

Uşak'ta bu hafta sonu sinema keyfi yaşamak isteyen kişiler için beyaz perdede tam 10 film seçeneği sinema severleri bekliyor. İşte vizyondaki filmler...
Korkudan komediye animasyondan drama! Uşak'ta 10 film sinema salonlarında

Korkudan komediye animasyondan drama! Uşak'ta 10 film sinema salonlarında - Özellikle de kış mevsiminde sinemaya olan ilgi daha da artarken Uşak'ta bu hafta sonu sinema keyfi yaşamak isteyen kişiler için vizyonda olacak filmler açıklandı.

Bu hafta sinema keyfi yaşamak isteyen kişiler için komedi, drama, gerilim, macera ve korku filmi olmak üzere vizyonda toplamda 10 film olacak. Vizyonda gösterimi devam eden filmler olduğu gibi bu hafta ilk kez gösterime girecek olan filmler de bulunuyor. Seyirciler bunlar arasından karar verecekler.

UŞAK'TA VİZYONDA OLAN FİLMLER 16 ŞUBAT 2024! BU HAFTA SONU SİNEMADA HANGİ FİLMLER GÖSTERİMDE?

Lohusa filmi, taze ebeveynlerin yaşadığı komik olayların bir kahkaha tufanına dönüştüğü ilk 40 günü anlatıyor. Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşma gününü heyecanla bekleyen bir çift olarak hikayenin merkezinde yer alıyor. Hamilelik sürecinde, doğum sonrasındaki hayatın getireceği değişikliklere aldırmayan Burcu, lohusa depresyonuyla tanışmayacağına inanıyor. Fakat hiç de düşündüğü gibi olmuyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu komedi türündeki Lohusa filminin başrolünde Gupse Özay yer alıyor.

vizyon-filmleri-001.jpg

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Kardeş Takımı

Kolpaçino 4 4'lük

Efsane

filmelr-2.jpg

Hannas 2

Kral Şakir Devler Uyandı

Madame Web

Zaferin Rengi

Hatıran Yeter

Vizyonda olan filmler sinema salonlarına göre farklılıklar gösterebilmekte olup gitmeden önce sinemanın programına bakarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.