Uşaklılar dikkat! Çoksesli Korosu Konseri ile kulaklarınızın pası silinecek

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte pek çok konsere imza atmaya devam ediyor. Bahar ayını konserlerle devam ettiren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte gerçekleşecek Çoksesli Korosu Konserine ilişkin detayları duyurdu.
Uşaklılar dikkat! Çoksesli Korosu Konseri ile kulaklarınızın pası silinecek

Uşaklılar dikkat! Çoksesli Korosu Konseri ile kulaklarınızın pası silinecek - Uşak'ta konserler sanatseverler buluşturulmaya devam ediyor. Uşaklıların çeşitli etkinliklerle buluşmasına aracılık eden Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Daha önce sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda ''Bahar ayını konserle karşılıyoruz...'' ifadelerine yer veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, devam eden konser takvimine ilişkin yeni duyurulara yer verdi. Ücretli ve ücretsiz etkinlikleri Uşaklılar için düzenlemeye devam eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentte bahar mevsiminde konser takvimine ilişkin yeni tarihleri açıkladı. 24 Mayıs tarihinde İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Çoksesli Korosu Konserinin gerçekleşeceğini aktaran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konserin saat 20:30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşeceğini duyurdu. Uşaklılarla buluşacak olan konser etkinliğinin ücretsiz olacağı da açıklandı. 

24 MAYIS TARİHİNDE DÜZENLENECEK

İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Çoksesli Korosu Konserinin 24 Mayıs 2023 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 20.30'da dinleyicisi ile buluşacağı bildirildi. Ücretsiz  olarak Uşaklılara sunulacak olan konsere ilişkin şak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyor.
İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Çoksesli Korosu Konseri 24 Mayıs 2023 Saat 20:30'da Atatürk Kültür Merkezinde Sizlerle... Ücretsiz Biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında...'' denidli.


Açıklanan konser bilgilerinde biletlerin ücretsiz olduğuna değinilirken biletlerin de Atatürk Kültür Merkezi bilet satış noktasından alınabileceği kaydedildi

İlgili Haberler