Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu konser düzenleyecek!

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konser programlarını Uşaklılarla buluşturmaya devam ediyor. Mayıs ayını konserlerle devam ettiren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte gerçekleşecek Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu konserine ilişkin detayları duyurdu.
Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu konser düzenleyecek!

 Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu konser düzenleyecek! -  Ülkemizde çeşitli sanatsal faaliyetlet gerçekleştiriliyor. Uşak'ta konserler sanatseverler buluşturulmaya devam ederken Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte çeşitli etkinlikler düzenlemeyi de ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda ''Bahar ayını konserle karşılıyoruz...'' ifadelerine yer veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, devam eden konser takvimine ilişkin yeni bir açıklamaya yer verdi. Ücretli ve ücretsiz etkinlikleri Uşaklılar için düzenlemeye devam eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentte bahar mevsiminde konser takvimine ilişkin yeni tarihleri açıkladı. 29 Mayıs tarihinde Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Konserinin gerçekleşeceğini aktaran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konserin saat 20.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşeceğini duyurdu. Uşaklılarla buluşacak olan konser etkinliğinin ücretsiz olacağı da açıklandı. 

29 MAYIS'TA DÜZENLENECEK

Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından verilecek konserin 29 Mayıs 2023 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 20.30'da dinleyicisi ile buluşacağı bildirildi. Ücretsiz  olarak Uşaklılara sunulacak olan konsere ilişkin Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sanatın ve Sanatçının yanında olmaya devam ediyor...
Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Şef Ayhan Aydın öncülüğünde 29 Mayıs 2023 Saat 20:30'da Hikayeleriyle, Oyunlarıyla Türkülerimiz Konserinde sizlerle.. Ücretsiz biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında... '' denildi.

Açıklanan konser bilgilerinde biletlerin ücretsiz olduğuna değinilirken biletlerin de Atatürk Kültür Merkezi bilet satış noktasından alınabileceği kaydedildi.

İlgili Haberler