Uşak'ta Sıra Gecesi konseri düzenlenecek!

Uşak Belediyesi, kentte pek çok sosyal etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Bahar ayını konserlerle karşılayacağını açıklayan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte gerçekleşecek Uşak Musiki Derneği Sıra Gecesi Konseri'ni duyurdu.
Uşak'ta Sıra Gecesi konseri düzenlenecek!

Uşak'ta Sıra Gecesi konseri düzenlenecek! - Uşaklıların sosyal etkinliklerle buluşmasına vesile olan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Ücretli ve ücretsiz etkinlikleri Uşaklılar için düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentte bahar ayında konser takvimine start verdi. 

Daha önce sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda ''Bahar ayını konserle karşılıyoruz...'' ifadelerine yer veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 4 Mayıs tarihinde başlayacağını açıklarken takvimin devamını da duyurdu. 22 Mayıs tarihinde Uşak Musiki Derneği Sıra Gecesi Konseri'nin gerçekleşeceğini aktaran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konserin Şef Engin Büyükarslan öncülüğünde yapılacağını duyurdu. 22 Mayıs 2023 tarihinde saat 20:30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde Uşaklılarla buluşacak olan konser etkinliğinin ücretli olacağı da açıklandı. 

Uşak Musiki Derneği Sıra Gecesi Konseri 22 Mayıs 2023 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 20.30'da dinleyicisi ile buluşacak. Öte yandan konser ise ücretli olacak.  Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açıklanan konser bilgilerinde biletlerin ücretli olduğuna değinilirken tek fiyat tarifesi uygulanacağı öğrenildi. Bu kapsamda 22 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Uşak Musiki Derneği Sıra Gecesi Konserinin bilet ücreti ise 20 lira olarak belirlendi. 

Biletlerin ise Atatürk Kültür Merkezi bilet satış noktasından alınabileceği kaydedildi.

İlgili Haberler