Uşak Belediye Başkanı Çakın 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği’ne katıldı

Uşak Belediyesi Başkanı Mehmet Çakın, bugün belediyenin 5. Defa düzenlemiş olduğu Bilim Sanat Çocuk Şenliği’ne katıldı. Hem vatandaşlarla hem de çocuklarla bir araya gelen Çakın aileleri ve çocukları ve ailelerini Atatürk Kültür Merkezi’ne davet etti.
Uşak Belediye Başkanı Çakın 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği’ne katıldı

Uşak Belediyesi’nin resmi X sosyal medya platformu üzerinden yapılan paylaşımda Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve beraberinde AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile birlikte belediye tarafından düzenlenen 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği’ne katıldı.

BAKAN ÇAKIN DAVET ETTİ

Yapılan paylaşımda Bakan Çakın’ın çocuklar ve aileleri ile birlikte bir araya geldiği görüldü. Başkan Çakın, etkinlikler önemli açıklamalar yaparak çocukları ve ailelerini 4 Şubat Pazar gününe kadar Atatürk Kültür Merkezi’nde devam edecek olan şenliğe davet etti.

ekran-goruntusu-2024-01-22-183137.png

Belediye, sosyal medya üzerinden Bilim Sanat Çocuk Şenliği için şu paylaşımı yaptı:

“Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekilimiz Sayın İsmail Güneş ile birlikte Belediyemiz tarafından düzenlenen 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği'ne katılarak çocuklarla ve hemşehrilerimizle buluştu

Atölyelerde becerilerini geliştiren ve etkinliklerle eğlenceye doyan çocuklarımızı ziyaret eden Başkanımız, aileleriyle beraber tüm miniklerimizi 4 Şubat Pazar gününe kadar Atatürk Kültür Merkezi’nde devam edecek şenliğe davet etti”

İlginizi çekebilecek diğer kültür sanat haberleri:

Bilim Sanat Çocuk Şenliği’nden aktarılan görüntülerde hem ailelerin hem de miniklerin katılımının yoğun olduğu görüldü.