Uşak Belediyesi 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği kapılarını açıyor

Bu sene 5. kez düzenlenecek olan Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği açılışına doğru geri sayım başladı.
Uşak Belediyesi 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği kapılarını açıyor

Milyonlarca öğrenci karne alarak 15 günlük tatile çıkarken Uşak Belediyesi öğrencilerin 15 gün boyunca kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak adına beklenen Bilim Sanat Çocuk Şenliği takvimini açıkladı. Açıklanan takvim kapsamında bu sene 5. kez düzenlenecek olan şenlik ile pek çok etkinlik yapılacak.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan paylaşım ile "Duyduk duymadık demeyin... 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği’miz yarın başlıyor. Birbirinden kıymetli isimler, birbirinden eğlenceli etkinlikler sizleri bekliyor" denilerek tüm Uşaklı öğrenciler etkinliklere davet edildi. 22 Ocak Pazartesi yani yarın itibari ile başlayacak olan etkinlikler 4 Şubat tarihine kadar devam edecek.

UŞAK BELEDİYESİ 5. BİLİM SANAT ÇOCUK ŞENLİĞİ TAKVİMİ 2024!

Ücretsiz Katılım Ve Kayıt Kayıt yaptıran 6-12 yaş aralığındaki çocuklar merkezin içerisinde yapılan tüm aktivitelerden ücretsiz yararlanabilecek. Her gün saat 10.00-18.00 arasında birbirinden farklı etkinliklerin ve interaktif programların çocuklar ve aileleriyle buluşacağı şenlikte, hem merkezden hem de online olarak alınan başvurular 19 Ocak Cuma günü itibari ile sona ermişti.

etkinlik.jpg

Eğlenceli ve Öğretici Aktiviteler Çocukları Bekliyor Bilim Köşesi: Uzmanlar eşliğinde gerçekleşecek deneyler ve ilginç bilimsel gösterilerle çocuklar bilimin büyüleyici dünyasını keşfedecek.

Sanat Atölyeleri: Drama, ritim, geri dönüşüm, veli akademisi ve el sanatları atölyelerinde çocuklar yaratıcılıklarını geliştirecek ve kendi eserlerini ortaya koyacak.

Eğlenceli Yarışmalar: Renkli yarışmalar ve ödüllerle dolu etkinliklerle çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecek. Minik kalplerin coşkuyla dolacağı bu renkli şenliğe kayıt yaptıran tüm çocuklar ve aileleri katılabilecek.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi; Atatürk Kültür Merkezi’nden, @usakbld, @usakkultursanat sosyal medya hesaplarından ve 0 (276) 227 51 63 irtibat numarasından alınabilecek.

Atölyeler için ise Uşaklı vatandaşlar usakkultursanat.com adresi üzerinden online kayıt yaptırabilecekler. Söz konusu etkinliklerin tümü kontenjanla sınırlı olacağı için vatandaşların başvurularını biran önce yapmaları gerekiyor.