Manisa Kadın Kooperatifi kursiyerlerin el yapımı ürünlerini sergiledi

Manisa merkezde bulunan Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi binasındaki kursiyerlerin el yapımı ürünleri sergiye çıktı. Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay sergideki ürünleri tek tek inceledi.
Manisa Kadın Kooperatifi kursiyerlerin el yapımı ürünlerini sergiledi

8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları kapsamında Gençay, bugün Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki kursları ziyaret etti.

Burada kursiyerlerin yaptığı el emeğinden oluşan sergiyi inceleyen Metin Gençay'a Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi müdürü yardımcıları da eşlik etti. Gençay, gezdiği sergide hem kursiyer hem de eğitmenlerden bilgi almayı da ihmal etmedi.

aw157413-02.jpg

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları kapsamında Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Kadın Kooperatifi binasında verilen kursları ziyaret etti. Kooperatif başkanı ve kurs eğitmenlerinden bilgiler alan Gençay’a Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcıları da eşlik etti.

USTA ÖĞRETİCİLER GÖREV ALDI

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, beraberinde Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcıları Orhan Çelik, Mustafa Tire ve Meral Çetinkaya ile birlikte Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde S.S Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (Kadın Kooperatifi) binasında verilen kursları ziyaret etti.

aw157413-05.jpg

Kooperatif binasında dikiş, makine nakışı, halı dokuma, ahşap boyama, ileri geri dönüşüm ile Fotoğraf ve Grafik Tasarım kurslarının verildiğini ifade eden Kooperatif Başkanı Nilgün Beşirik, kurslarda Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi tarafından görevlendirilen usta öğreticilerin görev aldığını belirtti.

KURSLARA BÜYÜK TALEP VE İLGİ VAR

Desteklerinden dolayı Halk Eğitimi Merkezi Müdür ve yardımcıları ile İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiğini belirten Beşirik, kurslara büyük talep ve ilgi olduğunu sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gençay ise kadınların gününü kutlayarak binada verilen kursların meslek kursları olduğunu ve kursiyerlerin öğrendikleri ile ev ekonomisine katkı sağladığını belirterek eğitimin hedefe ulaştığını söyledi.

Kadın kursiyerlerin yaptığı el emeğine ilişkin sergiyi açan İlçe Müdürü Gençay sergiyi baştan sona gezdi. Gençay'a müdür yardımları da eşlik etti.