Denizli'de Sonbaharın anestezik etkisi fotoğraf sergisi açıldı

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Anestezi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi gezenlerden tam not almayı başardı.
Denizli'de Sonbaharın anestezik etkisi fotoğraf sergisi açıldı

Denizli'de sonbaharın en etkileyeci ve güzel görsellerine yer verilen resim sergisi için özel etkinlik gerçekleştirildi. 2023 - 2024 bahar dönemi için açılışı resim sergisi ile yapan Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Anestezi Programı öğrencileri yoğun ilgi gördü.

“Sonbaharın Anestezik Etkisi” adı ile gerçekleştirilen fotoğraf sergisi yüksekokul yönetimi, öğretim elemanları ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşırken 40 adet eser sergide kendisine yer buldu. Söz konusu sergi talebi öğrencilerden gelirken öğretmenlerin teşviki ile yerleşkede sonbahar fotoğrafları çekilerek sergi gerçekleştirildi.

SONBAHAR SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ!

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Anestezi Programı 2023-2024 bahar dönemine sergi açılışı ile merhaba dedi. Kırk adet eserin yer aldığı “Sonbaharın Anestezik Etkisi” adlı fotoğraf sergisine yüksekokul yönetimi, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerden gelen sergi talebi üzerine, anestezi programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Hilal Parlak Sert, Öğr. Gör. Dr. Tuğçe Yeşilyaprak ve Öğr. Gör. Dr. Hatice Gencer Alsancak’ın yönlendirmeleri ile öğrencilerden sonbaharda yerleşkeyi anlatan fotoğraf çekmeleri istendi.

sergi-2.jpg

Öğrencilerin Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenim görmelerinin ayrıcalıklarından biri olan muhteşem bir yerleşkeye sahip olmalarının önemi vurgulandı. Öğrenciler arası etkileşim oluşturmak, yerleşkenin güzel yönlerinin keşfini sağlamak ve öğrencilerin üniversiteye aidiyet duygusu oluşturmanın amaçlandığı etkinlikte yerleşkenin öğrencilerin gözünden fotoğraflanması sağlandı.

sergi-3.jpg

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte, yönetim ekibi ile kırk fotoğraf seçilerek sergi için uygun bulundu. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından gezilen sergide katılımcıların yerleşkenin farklı alanlarında çekilen fotoğraflara büyük ilgi gösterdiği görüldü. Öğrencileri tebrik eden öğretim elemanları, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

sergi-4.jpg

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu içerisinde zemin katta açılan fotoğraf sergisi meraklıları atarından 8 Mart 2024 Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek. Birbirinden etkileyice karelere yer verilen sergide sonbaharın tüm güzellikleri resim kareleri ile ziyaretçilere aktarılıyor...