Kütahya’da Tüm Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası tamamlandı

Kütahya'da düzenlenen Tüm Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası tamamlandı. Turnuvada dereceye giren isimlere ödüllere verildi.
Kütahya’da Tüm Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası tamamlandı

Kütahya'da gerçekleştirilen Tüm Akıl ve Zeka oyunları turnuvası gerçekleştirilen müsabakaların ardından tamamlandı. Turnuvada yaşanan kıyasıya rekabet sonrasında dereyece giren isimler belirlenirken bu isimlere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

12 ilçeden katılım sağlanan turnuvada dereceye giren öğrenciler ödüllerini alırken aynı zamanda Kütahya'yı Rize'de 6.’sı düzenlenecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkı da elde etmiş oldular. Öğrencilere ödüllerini İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Bilecik İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin Kaymak, Bilecik Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, Şube Müdürü Mustafa Topuz ve Bilecik Milli Eğitim Şube Müdürü Zekai Çobandere takdim etti.

KÜTAHYA'YI TEMSİL EDECEK İSİMLER BELLİ OLDU!

Kütahya’da gerçekleşen Tüm Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasının tamamlanmasının ardından ödül töreni yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Kendin Yap Atölyesinde gerçekleştirilen turnuvada öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

turnuva-2.jpg

12 ilçenin katıldığı turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Bilecik İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin Kaymak, Bilecik Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, Şube Müdürü Mustafa Topuz ve Bilecik Milli Eğitim Şube Müdürü Zekai Çobandere tarafından verildi.

turnuva-3.jpg

Turnuvada 1.’lik elde eden öğrenciler Rize'de 6.’sı düzenlenecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Kütahya’yı temsil edecekler.

Turnuvanın ödül töreni renkli görüntülere sahne olurken öğrencilerin yaşadıkları sevinç ve gurur görülmeye değerdi. Ödüllerini alan öğrenciler ile hatıra resmi çekilirken Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası için ise başarılar dilendi.