DPÜ'den alkışlanacak hareket! Engelsiz Hobi Atölyesi açıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nden alkışlanacak hareket geldi. Aktarılan son habere göre DPÜ Engelsiz Öğrenci Birimi’nde Engelsiz Hobi Atölyesi’nin açılışı yapıldı. Açılış için tören düzenlendi.
DPÜ'den alkışlanacak hareket! Engelsiz Hobi Atölyesi açıldı

DPÜ’de bulunan Engelsiz Öğrenci Birimi’ndeki Engelsiz Hobi Atölyesi’nin açılışı için Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık da katıldı. Belediye başkanının yanı sıra protokol üyeleri, dekan, rektör, idari personel, davetli ve öğrenciler de törene katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Engelsiz Öğrenci Birimi’nde Engelsiz Hobi Atölyesi’nin açılışı bugün yapıldı. Törene pek çok kişi davet edildi.

aw092517-03-min.jpg

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI DA VARDI

Engelsiz Öğrenci Biriminde gerçekleştirilen açılış törenine Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Kahraman, dekanlar, protokol üyeleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

aw092517-06-min.jpg

KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, protokol üyelerine ve davetlilere katılımları, bu atölyenin açılışında emeği olan herkese de katkıları için teşekkür etti. Prof. Dr. Dalkılıç'ın ardından bir sunum yapan YÖK Engelli Öğrenci Komisyon Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yanardağ, engelli bireylere ilişkin istatistikler ve yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

aw092517-07-min.jpg

İlginizi çekebilecek diğer haberler:

Açılış sonrasında engelsiz öğrenci Murat Akkoyu'nun piyano dinletisi ile davetlilere müzik şöleni sunuldu. Daha sonra davetliler hobi atölyesinde bulunan çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldu.