AKM Sanat Galerisi Uşak halısı sergisine ev sahipliği yapıyor!

Birbirinden değerli Uşak halılarının görücüye çıkacağı Tarih Boyunca Uşak Halısı sergisi AKM'de başladı!
AKM Sanat Galerisi Uşak halısı sergisine ev sahipliği yapıyor!

Uşakla özdeşleşen ve Uşak tarihinin ayrılmaz bir parçası haline gelen Uşak Halısı için Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından özel sergi düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde düzenlenen sergi Uşaklıların ziyaretlerine açıldı.

Söz konusu sergi 10 Aralık 2023 tarihine kadar Uşaklıların ziyaretlerine açık olacak. Uşaklılar sergiye davet edilirken şehrin tarihini ve dokusunu yansıtan sergide birbirinden değerli Uşak halılarına yer verildi. Antika halı meraklıları kadar Uşaklıların da tarihi halılara ilgi göstermesi bekleniyor.

UŞAK'TA TARİHİ HALILAR SERGİYLE BEĞENİLERE SUNULDU!

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan açıklamada tarihi Uşak halılarının sergileneceği duyuruldu. Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde "Tarıh Boyunca Uşak Halısı" isimli sergi ziyaretlere açılırken 10 Aralık tarihine kadar devam edecek.

usak-belediyesi.jpg

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü şehrimizin tarihini ve dokusuna ışık tutmaya devam ediyor.. Geçmişten günümüze tarihi Uşak halılarının sergilendiği "Tarih Boyunca Uşak Halısı" sergisi Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde halkımızın beğenisine sunuldu. Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın sergiye katkı sağlayanlara teşekkürlerini ileterek plaket takdim etti. 10 Aralık'a kadar açık olacak sergiye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz..." ifadelerine yer verildi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'da sergiyi ziyaret ederken tüm Uşaklıları tarihi Uşak halılarını görmeleri için sergiye davet etti. Sergi 10 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.