Uşak Belediye Başkanı Çakın, girişimci ve esnaf kadınlarla bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, seçim öncesinde her kesimden vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre Başkan Çakın dün, esnaf kadınlarla ve evde üretim yapan girişimci kadınlarla bir araya geldi.
Uşak Belediye Başkanı Çakın, girişimci ve esnaf kadınlarla bir araya geldi

Konu ile ilgili Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sosyal medya üzerinden önemli bir paylaşım yaptı. Başkan Çakın, yaptığı paylaşımında Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile ortaklaşa düzenlenen mikrokredi desteğinden yararlanan esnaf kadınlar ve Zümra Kadın Kooperatif bünyesinde evde üretim yapan girişimci kadınlarla bir araya geldi.

“GİRİŞİMCİ VE ESNAF KADINLARLA BİR ARAYA GELDİK”

Paylaşımını #HazırızKararlıyız etiketi ile yapan Başkan Çakın, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz mikrokredi desteğinden faydalanan esnaf kadınlarımızla ve Zümra Kadın Kooperatifi bünyesinde evde üreten girişimci kadınlarımızla bir araya geldik.

ekran-goruntusu-2024-02-13-092108-min.png

Üreten ve gelişen kadınların daima destekçisi olarak, kadınlarımızdan aldığımız güç ile bu yolda daha sağlam yürüyeceğiz.

#HazırızKararlıyız”

Şu anda AK Parti Uşak Belediye Başkanı olan Mehmet Çakın, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümüzdeki 5 yıllık süreç için yeniden Uşak Belediye Başkan adayı olarak duyurulmuştu. Çakın, seçim öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.