Evde kirpiklerinizi 10 günde OK gibi uzatın! Bu yöntem tamamen doğal

Herkes kirpiklerinin ok gibi görünmesini, uzun ve kıvrık durmasını ister. Bunun için güzellik merkezlerinde yapılabilecek birçok işlem bulunuyor. Ancak evde tamamen doğal yöntemlerle kısa süre içerisinde kirpiklerinizi ok gibi uzatabilirsiniz!
Evde kirpiklerinizi 10 günde OK gibi uzatın! Bu yöntem tamamen doğal

Evde kirpiklerinizi doğal yollardan uzatmak istiyor musunuz? Kısa süre içerisinde sonuç alabileceğiniz bazı yolları sizler için derledik! Kirpikler nasıl uzar? Evde kirpik nasıl uzatılır? Evde kirpikleri doğal olarak uzatma yöntemleri haberimizde!

HİNDİSTAN CEVİZİ

Evde kirpiklerini uzatmak isteyenlerin en sık tercih edeceği doğal yöntemlerin başında Hindistan Cevizi gelmektedir. Hindistan cevizi yağı içerisinde barındırdığı doğal özü sayesinde kısa süre içerisinde kirpiklerinizde gözle görülür bir etki yaratacak. 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı ile 2 damla lavanta yağını karıştırın! Temiz bir maskara yardımıyla her gün kirpiklerinize sürün.

BADEM YAĞI

Kirpik uzatmak denilince de eminiz ki herkesin aklına badem yağı gelecektir. E vitamini açısından zengin olan badem yağı eskilerden bu yana kullanılan önemli bir yağ türüdür. 1 kaç damla badem yağını kirpiklerinize yedirin. Mümkünse yatmadan önce uygulayın.

kirpik-nasil-uzar-uzun-ve-kivrik-kirpikler-icin-evde-8-dogal-bakim-kuru-9.jpg

ZEYTİNYAĞI

Artık günümüzde zeytinyağı her eve giriyor. Hakiki, doğal olan zeytinyağı ile kirpiklerinizi uzatabilirsiniz. 2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağını temiz bir maskara yardımı ile kirpiklerinize sürün. Sabah kalktığınızda gözlerinizi yıkamayı unutmayın.

YUMURTA

Yumurta her evde kolayca bulunan ve kirpiklerinizin kısa süre içerisinde uzamasını sağlayacak önemli bir besindir. Protein açısından da zengin olan yumurtayı iyice çırptıktan sonra kirpiklerinize sürün 15-20 dakika sonra ılık su ile durulayabilirsiniz.