Burun temizleme macunu siyah nokta temizliği nasıl yapılır?

Sadece kadınların değil, erkeklerin de kişisel temizlikte en çok şikayet ettiği konuların başında gelen burun temizliği can sıkıcı olabilir. Son dönemlerde sosyal medyada gündem olan burun temizleme macunu siyah nokta temizliği merak konusu oldu!
Burun temizleme macunu siyah nokta temizliği nasıl yapılır?

Burun temizleme macunu kısa süre içerisinde en çok araştırılan konuların arasında bulunuyor. Siyah noktalardan kurtulmak için düzenli bakım yapmak şart! Bunun yanı sıra pek çok kişi burun temizleme macunu hakkında detayları merak ediyor. Burun temizleme macunu nasıl kullanılır, ne işe yarar?

SİYAH NOKTA NASIL GEÇER?

Siyah noktalardan kurtulmak için en sık tercih edilen yolların başında diş macunu geliyor. Evde kendiniz de diş macununu kullanarak siyah noktalarınızdan kurtulabilirsiniz. Elbette önce cildinizin durumu hakkın bir doktora muayene olmayı ve uzman görüşü almayı ihmal etmemeniz gerekiyor!

DİŞ MACUNU NASIL KULLANILIR?

Siyah nokta temizliği için diş macunu nasıl kullanılır? Bunun için ilk olarak uygulama yapacağınız bölgeyi sabunlayıp ılık su ile durulayın. Temiz olduğundan emin olduktan sona siyah noktaların olduğu bölgeye diş macununu yararak bekleyin. Diş macununun kurumasını bekledikten sonra ılık su ile durulamayı unutmayın. Diş macunu dışarıda sürüldüğünde kısa süre içerisinde kuruyacaktır.

İlginizi çekebilecek diğer kadın kategorisindeki haberler:

Ancak diş macununa hassasiyeti olan kişilerin bu tür işlemlerden önce mutlaka bir doktordan görüş alması önerilmektedir. Aksi durumda burun üzerinde alerjik reaksiyonlar meydana gelebilir. Denemeden önce vücudunuzun küçük bir yerinde test edebilirsiniz.