Akşam yemeğim yok diye üzülmeyin tek tencerede 5 dakikada şipşak hazır yemek tarifi

Akşam yemeği özellikle çalışanlar için bazen içinden çıkılmayan bir duruma dönüşebilir. Eğer bir gece önceden hazır yemeğiniz yoksa işten geldikten sonra yemek yapmak sizi zorlayabilir. Bu tarifle akşam yemeğiniz tek tencerede şipşak hazır olacak!
Akşam yemeğim yok diye üzülmeyin tek tencerede 5 dakikada şipşak hazır yemek tarifi

Şipşak hazır yemek tarifleri sıkça araştırılan konular arasında yerini alıyor. Sadece 5 dakika içerisinde hazır olan ve resmen parmak ısıttıran bu lezzetli tarifi siz de denemelisiniz! İhtiyacınız olan malzemelerin tam listesi ve tarif detayları haberimizde

KIŞ MEVSİMİNİN SEBZESİ: KARNABAHAR

Karnabahar kış mevsiminin en sık tercih edilen sebzeleri arasında yerini alıyor. Yemeğinin ve salatasının sevildiği karnabahar ile 5 dakikada şipşak hazır yemek tarifi için gerekli malzemeler şu şekilde:

500 gram karnabahar

1-2 kapya biber

2-3 diş sarımsak

Baharatlar: Tuz, kekik, nane, karabiber, pul biber

Bunun dışında yemeden önce üzeri için yoğurt, maydanoz ve yeşil soğan ekleyebilirsiniz.

Mutlaka denemeniz gereken diğer tariflerden bazıları:

HAZIRLANIŞI

Haşlanmış ve çiçeklerine ayrılmış karnabaharları minik minik doğrayın ve tavaya atın. Az miktardaki yağ ile karnabaharları soteleyin. Yaklaşık olarak 5 dakika sotelendikten sonra servis tabağına alın ve üzerine hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu ekleyin ve yeşillikleri serpiştirin. Afiyet olsun!

Bu tarif pek çok kişi tarafından sevilip, beğenilerek tüketiliyor. Karnabahar sevmeyenlere bile mantı havası verdiği için sevdiren bu tarif sayesinde akşam işten geldikten sonra bile 5 dakika içerisinde hazırlayıp tükebileceksiniz!