8 Mart Dünya Kadınlar Günü müjdesi! Türkiye'de bir İLK o gün tüm kadınlara ÜCRETSİZ oldu

Türkiye'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel kutlama etkinlikleri açıklanmaya devam ederken bir ilk yaşandı ve tüm kadınlara müjde duyuruldu. Cuma günü tüm kadınlara BEDAVA oldu!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü müjdesi! Türkiye'de bir İLK o gün tüm kadınlara ÜCRETSİZ oldu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü müjdesi! Türkiye'de bir İLK o gün tüm kadınlara ÜCRETSİZ oldu - Tüm dünyada kutlananan uluslararası günler arasında yer alan Dünya Kadınlar günü için Türkiye'de de özel kutlama programları hazırlanmaya başlanmıştı. Pek çok kampanya açıklanırken bunlara bir yenisi daha eklendi.

Kadınlar gününe özel olarak yapılan açıklama Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapıldı. Milli Savunma Bakanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapılan açıklamada tüm kadınların o gün için geçerli olmak üzere bakanlık uhdesinde yer alan müzeleri ücretsiz gezebilecekleri ifade edildi.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL ÜCRETSİZ OLDU!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde askeri müzelerin kadınlara ücretsiz olacağını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların ücretsiz ziyaret edebileceği askeri müzelerin bilgisi paylaşıldı.

kredi-haberi.jpg

Buna göre ücretsiz ziyaret edilebilecek askeri müzeler şu şekilde: "İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi, İstanbul Deniz Müzesi, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi, Ankara Hava Kuvvetleri Müzesi, İzmit Müze Gemiler, İzmir Müze Gemiler, Çanakkale Deniz Müzesi, İskenderun Deniz Müzesi, Mersin Deniz Müzesi"

Kadınlar belirtilen müzeleri ücretsiz olarak gün boyunca müzelerin mesai saatleri içerisinde ziyaret edebilecekler. Müzeler 8 Mart günü boyunca ücretsiz olarak kadınlara hizmet verecekler.