Emlak Katılım Bankası'ndan FAİZSİZ konut kredisi müjdesi! Gönlüne Göre Konut Finansmanı

Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen ancak faiz ödemek istemeyen kişilere yönelik olarak Emlak Katılım Bankası faizsiz konut finansmanı müjdesi verdi.
Emlak Katılım Bankası'ndan FAİZSİZ konut kredisi müjdesi! Gönlüne Göre Konut Finansmanı

Emlak Katılım Bankası'ndan FAİZSİZ konut kredisi müjdesi! Gönlüne Göre Konut Finansmanı - Uzun süre atıl kaldıktan sonra hükümet tarafından yeniden faaliyete alınan Emlak Bankası yola katılım bankası olarak devam etme kararı almıştı.

Hükümet bankayı inşaat ve emlak sektörünün desteklenmesi amacıyla devreye aldıklarını belirtirken özellikle de uzun vadeli ve düşük faizli kredi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişiler umutlanmıştı. Emlak Katılım Bankası ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik yeni kampanyasını duyurdu.

EMLAK KATILIM BANKASI FAİZSİZ KONUT FİNANSMANI KAMPANYASI!

Emlak Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada "Türkiye’de ilk kez sunulan ve benzersiz bir çözüm olan Gönlüne Göre Konut Finansmanı ile müşterilerimiz sıfır kâr oranı ile konut finansmanı kullanma imkânı yakalıyor. Henüz peşinatı olmayan veya konut finansman yükü ağır olduğu için ev almayı erteleyen müşterilerimiz öncelikle konut finansmanı peşinatı biriktirerek, kendi istemiş olduğu vade ve tutara ulaştığında ise sıfır veya daha uygun kâr oranlı konut finansmanı kullanabilecektir. Gönlüne göre Katılma hesap açılışını Mobil / İnternet Bankacılığı kanallarımız aracılığı ile ‘Hesap Aç’ menüsünden gerçekleştirebilirsiniz. Müşterilerimize bu süre zarfında hiçbir kısıtlama getirilmediği için dilediği zaman, biriktirmiş olduğu parayı gelen net kârı ile alıp sistemden çıkış yapabileceklerdir." diyerek sıfır faizli olarak konut finansmanı desteği sağlanacağını ifade etti.

konut-finansmani.jpg

Söz konusu kredi paketi özetle şu şekilde ilerleyecek:

İlk olarak ev sahibi olmak istene kişi Emlak Katılım Bankası hesabı açacak.

Burada düzenli olarak ödeme yaparak para biriktirecek.

Sistemde biriken parayı ve kar payını isteyen kişi dilediği an çekerek sistemden çıkma hakkına sahip olacak.

Belirlenen konut peşinatı tutarı hesapta biriktiği anda hesap sahibi faizsiz konut kredisi çekme imkanına sahip olacak. Bu sayede faizsiz konut kredisi çekilerek ev sahibi olma imkanı sunalacak. Kredinin amacı vatandaşın birikim yaparak ev sahibi olmasını sağlamak olacak.