Zararlı kimyasallar kullanmadan lavaboyu hızlıca açan yöntem açıklandı! Mutlaka deneyin

Tıkanan lavaboları kimyasallar olmadan kolayca açın. Bu yöntemi mutlaka deneyin.
Zararlı kimyasallar kullanmadan lavaboyu hızlıca açan yöntem açıklandı! Mutlaka deneyin

Tıkanan lavaboları zararlı kimyasallar olmadan kolayca temizlemenin yeni formülü açıklandı. Doğal ve herkesin mutfağında olan malzemeler ile kolayca lavabonuzu açabileceksiniz. Tıkanan lavabolara son. İşte temizlik uzmanları tarafından açıklanan yeni yöntem. 

Tıkanan lavabo giderini açmak için zararlı kimyasallar kullanmadan bu doğal formülü kullanabilirsiniz. Hem daha hızlı hem de kimyasal içermeyen bu yöntemi ise evinizde kolayca deneyebilirsiniz. İşte lavaboyu hızlıca açmanın doğal yöntemi haberimizde yer alıyor. 

TIKANAN LAVABOYU KİMYASALLAR OLMADAN AÇIN

Tıkanan lavaboyu çeşitli kimsayallar olmadan açmak mümkün. Bunun için gerekli malzemeler ve uygulanışını tek tek sizler için araştırdık ve haberimizde derledik. İşte detaylar. 

Malzemeler ve uygulanışı

3 su bardağı karbonat

Isıtılmış sirke

Kaynamış su

5 su bardağı tuz

İşte yalnızca bu malzemeler gerekli olacaktır. Peki nasıl uygulanacak? İşte detaylar. 

Öncelikle karbonat ve tuzu karıştırın. Daha sonra bu karışımı tıkanan lavaboya dökün. İyice aşağı doğru gitmesi oldukça önemli. Daha sonra ılık sirkeyi gidere dökün. Sıcak suyu da arkasından hızlıca dökerek lavabonuzun hızlıca açılmasını sağlayabileceksiniz.

Bu aşamaları atlamadan yaptığınız zaman tıkanmış lavabonuzun kısa sürede açıldığına tanık olacaksınız. Eğer lavabonuz tıkanırsa kimyasal içerikli karışımlardan artık uzak durun. Bu yöntemi kullanarak kısa sürede lavabonuzu kendinize ve lavabonuza zarar vermeden açabilirsiniz. 

Bu adımları eksiksiz bir şekildle yaparak kolayca lavabonuzu açabileceksiniz. Bu tarz tüyolardan haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın.

İlgili Haberler