Solan siyahları yeni gibi yapan formül temizlik uzmanları tarafından açıklandı! Mutlaka deneyin

Solan kıyafetleri eskisinden daha yeni yapmanın formülü açıklandı. İşte bunu uygulayın ve farkı görün.
Solan siyahları yeni gibi yapan formül temizlik uzmanları tarafından açıklandı! Mutlaka deneyin

Solan kıyafetleri yeni gibi yapan yöntem açıklandı. Kıyafetler zaman geçtikçe ve makineye atıldıkça rengi solabiliyor. Özellikle siyah renkli kıyafetlerde bu büyük bir sorun haline gelebiliyor. Çünkü siyahların kendi rengini kaybetmesi ve solması ile kötü bir görüntü oluyor. Bu şekilde o kıyafeti tekrar tekrar giymek ise tercih edilmiyor. Bu sebeple solan kıyafetler rafa kaldırılıyor. Fakat artık solan kıyafetlerinizi de tekrar yeni haline getirebileceksiniz. Bu formül mutlaka deneyin ve eskisinden daha siyah kıyafetleriniz olsun. İşte detaylar.

Siyah kıyafetleriniz solmuşsa bu yöntemi mutlaka deneyin. Temizlik uzmanları tarafından açıklanan yeni formül kıyafetlerinize iyi gelecek. Solmuş kıyafetleri tekrardan canlandırmak ise mümkün hale gelecek. Yeni kıyafet almak söz konusu fiyatlardan dolayı çok zor. Bu sebeple solmuş kıyafetlerinizi yeni gibi yapacak bu yöntemi deneyin ve eskisinden daha yeni görünün kıyafetlere sahip olun. 

SİYAHLARI CANLANDIRAN YÖNTEMLER

Siyahları kurtarmak için ilk formül filtre kahve olacaktır. Filtre kahve ile pantolonunuzu boyayabilirsiniz. Kumaş boyası kullanılırken ki aşamaların hepsini burada da uygulayarak pantolonunuzu boyayabilirsiniz. Pantolon kahvenin içerisinde en az 12 saat kadar bekletilmelidir. Daha sonra ise makineye atarak kahve pütürlerinden kurtulun. İyice kuruttuktan sonra pantalonunuz eskisinden daha siyah olacak. Uzun süre bu şekilde kullanabileceksiniz. 

Siyah renkli kıyafetlerin solma yapması çoğu zaman karşılaşılan bir durumdur. Kumaş boyası ile kıyafetlerinizi yeni gibi yapabilirsiniz. Öncelikle silah kumaş boyası satın alın. Pantolonun rengine uygun olmasına da dikkat edin. Daha sonra ise bir kabın içerisinde tarif edilen kumaş boyası miktarı kadar ekleyin. Kot pantolon iyice boyandıktan sonra ise kurutun. İyice kuruduktan sonra çamaşır makinesine atsanız daha kumaş boyasının rengi solmayacaktır.

Tabi burada kumaş boyasının markası da çok önemlidir. Kumaş boyası satın alırken mutlaka bu konuya da dikkat edin. 

İlgili Haberler