Kıyafetlerin solmasını engellemek mümkün! Bir yemek kaşığı ekleyin ve etkisini gözlerinizle görün

Siyah kıyafetlerin solmasını engelleyecek o yöntem açıklandı. Bir kaşığı yetiyor.
Kıyafetlerin solmasını engellemek mümkün! Bir yemek kaşığı ekleyin ve etkisini gözlerinizle görün

Siyah kıyafetler birkaç yıkamaya solma eğilimindedirler. Fakat bazı yöntemler ile siyah kıyafetlerin solmasını engellemek mümkün. Kolay ve etkili bu yöntem temizlik uzmanları tarafından açıklandı. İşte o yöntem. Siyah renkli kıyafetler çok sık tercih edilmektedir. Fakat kolay bir şekilde solması ise rahatsız edicidir. Siyah renkli kıyafetlerin her yıkamada solmaması için kullanılan ve eskisinden daha iyi hale getiren yöntem açıklandı. Kıyafetler daha parlak ve canlı görünecekler. Bu yöntemi mutlaka deneyin. 

SİYAH KIYAFETLERİN SOLMASINI ENGELLEYEN YÖNTEMLER

Siyap kıyafetlerin solması engellemek aslında çok basit. Bunun için ise dikkat edilmesi gereken bazı noktalar ve ipuçları bulunmaktadır. Siyah kıyafetlerin solmaması için yıkama suyunun sıcaklığı en düşükte olmalıdır. Bununla birlikte siyah kıyafetlerin tersi çevrilerek yıkamak da yine solmasını engelleyecektir. 

Bununla birlikte siyah kıyafetleri yıkarken makinenin içerisine farklı bir renk çamaşır koymayın. Bu da oldukça önemli noktalardan biridir. Siyahların simsiyah kalması için ise deterjan koyulan yere bir yemek kaşığı kadar tuz ekleyin. Tuz kumaştaki siyah rengi canlandırmaya yarayacaktır. Solmasını ve ayrıca çamaşırların yıpranmasını da engelleyecektir. Temizlik uzmanları tarafından açıklanan bu yöntem çamaşırların yıkanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalardır. Bu noktalara uyarak siyah çamaşırlarınızı yıkarsanız o zaman siyahlarınız ilk günki gibi kalacak. 

Ayrıca siyah kıyafetlerin üzerine direkt parfüm sıkmayınız. Rolon ve deodarantları da uzak tutunuz. Bu gibi durumlara da dikkat etmeniz siyahları korumanızı sağlamaktadır. 

İlgili Haberler