Evde çiçek COŞTURAN YAPIMI hiç bu kadar kolay olmamıştı! Çiçekleriniz coştukça coşacak gören hayran kalacak

Evde çiçek vitamini yapmak isteyenler için uzmanı basit formülü verdi. Yediveren gibi açan çiçekler bu formül ile coşacak 4 mevsim hep açacak!
Evde çiçek COŞTURAN YAPIMI hiç bu kadar kolay olmamıştı! Çiçekleriniz coştukça coşacak gören hayran kalacak

Evde çicek COŞTURAN YAPIMI hiç bu kadar kolay olmamıştı! Çiçekleriniz coştukça coşacak gören hayran kalacak - Solmuş çiçekleri bile hayata döndüren, hem bitkileri hızlı büyüten hem de çiçek açmasını sağlayacak mucize formül açıklandı. Canlı çicekler açtıkları her ortama müthiş bir güzellik katarken çiçeklerin bakımı ve açmalarını sağlamak ise büyük bir özen gerektiriyor.

Canlı çiçek bakımı konusunda evde yapılacak olan basit bir kürün muazzam etkisi olduğu ortaya çıktı. Çiçek bakan kişilerin sayısı her geçen gün artarken özel olarak geliştirilen çiçek coşturan ürünleri satışa çıkmıştı. Ancak bu ürünlerin bazılarının çiçeklerin köklerine zarar verdiği ifade edilirken evde basit malzemelerle çiçek coşturan yapmanın mümkün olduğu ortaya çıktı. İşte o basit ve etkili formül...

YAPMASI BASİT ETKİSİ MUAZZAM! KURU MAYAYLA EVDE ÇİÇEK COŞTURMA NASIL YAPILIR?

Öncelikle bu karışımı yaptıktan sonra tüm saksılarınıza dökmeden önce küçük bir saksıda denemeniz önerilmektedir. Çiçek coşturan tarifi için büyük bir kaba 3 litre suyu dökün. Bu suyun içerisine 1 çorba kaşığı kuru maya ekleyin ve maya iyi bir şekilde eriyene kadar çok iyi karıştırın. Maya eridikten sonra çiçeklerinizi bu sudan verin.

Ancak suyu verirken çiçeğin kendisine değil toprağına temas ettiğinden emin olun. Yani mayalı suyu çiçeğin üzerine dökmeyin sadece toprağına verin. Bu yönteme ek olarak hepimizin evde yaptığı hatayı yapmayın ve haşlanan sebzelerin suyunu asla dökmeyin. Evinde canlı çiçek besleyen kişiler için sebze suyu bulunmaz bir nimet olarak kabul edilmekte olup bu su çiçeklere hayat verir.

Sebze suyu soğuduktan sonra çiçeklerinize bu suyu dökün. Böylelikle sebzeden suya geçen vitaminleri çiçeklerle buluşturmuş olursunuz. Bu vitamin çiçeklerinizin canlanmasını ve açmasını sağlayacaktır. Bu iki yöntemi kullanarak evlerinizi rengarenk bir çiçek bahçesine çevirebilir, her görenin çiçeklerinize hayran olmasını sağlayabilirsiniz.