Halkbank'tan akaryakıt fiyatlarına MÜDAHALE! Benzin LPG otogaz motorin alanlara 150 TL İNDİRİM

Akaryakıt fiyatları için beklenen müdahale devlet bankası Halkbank tarafından yapıldı. Akaryakıt alışverişi yapanlara benzin, motorin ve LPG otogaz alanlara 150 TL indirim yolu açıldı.
Halkbank'tan akaryakıt fiyatlarına MÜDAHALE! Benzin LPG otogaz motorin alanlara 150 TL İNDİRİM

Halkbank'tan akaryakıt fiyatlarına MÜDAHALE! Benzin LPG otogaz motorin alanlara 150 TL İNDİRİM - Pandemi döneminde talebin dibe vurmasıyla düşen akaryakıt fiyatları eski normale dönüş süreci ile rekor bir yükseliş serisi yaşamıştı. Piyasada dengelenme arayışı devam ederken Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş fiyatları uçurmuştu.

Tüm dünyada akaryakıt fiyatları yükselirken Türkiye döviz kurundaki yükselişin de etkisiyle daha fazla etkilenmiş araç sahipleri şok üzerine şok yaşamıştı. Akaryakıta gelen zam toplu ulaşım ve gıda ürünleri başta olmak üzere pek çok üründe zam yağmuru yaşanmasına neden olmuştu. Savaş şokunun ardından Yemen'de Husilerin akaryakıt tankerlerine yaptıkları saldırılar, OPEC'in üretimi kısması, Türkiye'de dolar kurunun rekor üzerine rekor kırarak yükselmesinin ardından akaryakıt fiyatlarına yeni zam furyası yaşanmıştı.

HALKBANK PARAF KART AKARYAKIT KAMPANYASI MART 2024!

Halk Bankası tarafından yapılan açıklamada akaryakıt alışverişi yapan kişilere 150 liraya varan tutarda indirim sağlayacak paraf para yüklemesi yapılacağı duyuruldu. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 150 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, PO yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmelidir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Paraf Mobil’de yer alacak, kazanım SMS’le bildirilecektir. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek 10 Mayıs 2024’e kadar Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

paraf-kampanyasi.jpg

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 150 TL ParafPara kazanabilir.

İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve kampanyaya dahil olan Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından ve kart sahibine kayıt olduğu bilgisi verilmesinden sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.

Bu şartları yerine getirerek kampanyaya katılan kişiler 150 liraya varan tutarda paraf para kazanmaya hak kazanacaklar. Kazanılan paraf paraların son kullanma tarihi ise 10 Mayıs 2024 olarak uygulanacak.