Burun tıkanıklığını anında açıyor! Soğanı bir de böyle deneyin

Kış ayı demek hepimiz için soğuk ve hastalık demek. Hastalıkların büyük bir kısmında da ne yazık ki burun tıkanıklığı meydana gelebiliyor. Bazen burun tıkanıklığı o kadar şiddetli oluyor ki günlük hayatımızı olumsuz olarak etkileyebiliyor.
Burun tıkanıklığını anında açıyor! Soğanı bir de böyle deneyin

Hastayken nefes alabilmek herkes için çok önemli. Kış aylarında havaların aniden soğuması ve bağışıklığın düşmesi ile hastalıkların cirit atmaya başlaması herkesi tedirgin ediyor. Ancak burun tıkanıklığını anında açabilecek o besinin mucizevi etkisi ortaya çıktı! Soğanı böyle kullandığınızda burun tıkanıklığı gece boyunca sorun olmaktan çıkıyor!

BURUN TIKANIKLIĞI CİDDİ BİR SORUN

Burun tıkanıklığı kış aylarında pek çok kişi için kronik bir hale geliyor. Burun tıkanıklığı için satılan damlalara pek çok uzman tarafından önerilmiyor. Çünkü zaman içerisinde bağışıklık kazandıran bu spreyler burun etlerini de büyütebiliyor. Bu sebeple herkes burun tıkanıklığını doğal yollardan açmaya çalışıyor.

screenshot-3.png

SOĞANIN BÜYÜK ETKİSİ

Soğan, alternatif tıbbın en çok kullandığı besinler arasında yerini alıyor. Vücudu ve bağışıklığı güçlendiren soğanın burun açıcı etkisi olduğunu biliyor musunuz? Özellikle son dönemlerde sosyal medyada soğan ve karanfilin etkisi pek çok kişi tarafından duyulmaya başlandı. Peki, soğanı burun açmak için nasıl kullanacağız?

ODANIN HAVASINI TEMİZLİYOR

Geceler aniden gelen öksürük nöbetleri ve burun tıkanıklığı kötü bir gecenin habercisi olabiliyor. Soğan ve karanfilin etkisi ile birlikte geceyi daha rahat bir şekilde atlatabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey bir soğanı ortadan ikiye bölmek ve soğanın sulu kısmına karanfil batırmak.

Bu şekilde soğan bütün gece boyunca ortadaki kötü ve hastalıklı havayı içine çekecek. Karanfilin etkisi ile de tıkalı burunlar bütün gece boyunca açılacak!