Balık hafızaları bile fil hafızası yapacak unutmayı unutturacak! Ender Saraç gizli formülünü açıkladı

Unutkanlık sorunu yaşayan kişilere hafızayı güçlendirmenin formülü açıklandı.
Balık hafızaları bile fil hafızası yapacak unutmayı unutturacak! Ender Saraç gizli formülünü açıkladı

Balık hafızaları bile fil hafızası yapacak unutmayı unutturacak! Ender Saraç gizli formülünü açıkladı - İnsanların artık yoğun stres baskısı altında kalması, televizyon, bilgisayar, tablet ve cep telefonu gibi tek taraflı uyaranlar karşısında uzun süreler geçirmesi, beslenme ve uyku düzenlerinin değişmesi ile unutkanlık yaşayan kişilerin sayısında da rekor artış yaşanmıştı.

Türkiye'nin en ünlü doktorları arasında yer alan ve bitki kürleri ile şifa dağıtan Dr. Ender Saraç yapmış olduğu açıklamasında unutkanlığı unuttaracak formülü verdi. Günlük hayatı bile olumsuz etkileyen unutkanlık sorununa doğal çözüm arayanlar için formül geldi.

UNUTKANLIK SORUNUNA DOĞAL FORMÜL!

Alkol tüketimi, madde bağımlılığı, yetersiz beklenme, hatalı beslenme, kullanılan ilaçların yan etkileri, stres ve depresyon gibi pek çok nedenden dolayı unutkanlık yaşanabilmektedir. Hastalıktan kaynaklanan unutkanlık durumunda öncelik hastalığın tedavisine verilmelidir. Unutkanlığın doğal çözümü için 1-2 yaprak Gingko Biloba, 1 küçük dal adaçayı, 1 su bardağı sıcak su ve 1 limon dilimi yeterlidir.

1-2 yaprak Gingko Biloba ve 1 küçük dal adaçayını 1 bardak kaynar suda 4 dakika kadar demledikten sonra dinlenmeye bırakın. Arzu ederseniz içerisine limon dilimleri de ekleyebilirsiniz. Hazırladığınız bu çayı gün içerisinde akşama bırakmadan günde 1-2 fincan içebilirsiniz.