Sağlık Bakanlığı canlı kura çekim tarihi! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda işçi alım için başvuruları almıştı. Başvuruda bulunanlar arama motoru üzerinden Sağlık Bakanlığı canlı kura çekim tarihi konusunu araştırıyor. Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman? İşte detaylar..
Sağlık Bakanlığı canlı kura çekim tarihi! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman?

Kamuda çalışmak isteyenler Sağlık Bakanlığı personel alımlarını yakından takip ediyor. Aktarılan son habere göre Sağlık Bakanlığı kura çekim tarihlerine ilişkin detaylar belli olmaya başladı. Sağlık Bakanlığı bünyesine kura çekimi ile işçi alımı yapacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman?

Başvuruda bulunanlar arasından Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden alınan başvurular sonrasında başvuruda bulunanlar kura çekimine kilitlenmiş durumda. 2024 Sağlık Bakanlığı personel alım kura çekimi saat kaçta yapılacak? Nereden takip edilecek?

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Bakanlık bünyesine hangi meslekler için alım yapılacağı da merak ediliyor. Elektrikçi, ısıtma, inşaat boyacısı, marangoz, klinik destek elemanı, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi gibi farklı meslekler için alım yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı kura çekiminin ne zaman olacağı merak ediliyor. İŞKUR üzerinden geçtiğimiz haftalarda alınan başvurulara ilişkin kura çekim tarihi belli oldu. Aktarılan son habere göre Sağlık Bakanlığı işçi kura çekimi 18-19 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Kura çekimini izlemek isteyenler Sağlık Bakanlığı’nın YouTube kanalı üzerinden kura çekimini canlı olarak izleyebilecek.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonrasında adaylar arasında mülakat yapılmayacak. Kurada adı çıkanlar bakanlığa işe alınacak. Kura çekiminin 2 gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Kura sonuçlarının ise saglik.gov.tr adresi üzerinden yayınlanması bekleniyor. 18-19 Mart kura çekimi sonrasında sonuçlar başvuranların erişimine açılacak.