Yoğun kar yağışı sebebiyle o illerde eğitime bir gün ara verildi

Yoğur kar sebebiyle o illerde eğitime 14 Mart 2023 (bugün) tarihi için bir gün ara verildiği açıklandı.
Yoğun kar yağışı sebebiyle o illerde eğitime bir gün ara verildi

Yoğun kar yağışı sebebiyle Yozgat, Tokat, Çorum ve Samsun'un bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. Yozgat Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Yozgaz Merkez ve Sorgun ilçesinde bulunan köy okulları için kar ve buzlanma sebebiyle yarın (14 Mart 2023) tarihi için eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi. Ayrıca Aydıncık ve Çekere ilçesinde de kar ve buzlanma riski olduğu için tüm okullarda yarın için tatil ilan edildiği öğrenildi. 

TOKAT'TA EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir tarafından yapılan açıklamaya göre Meteoroloji tarafından yapılan uyarıları binayen ilçede kar yağışının etkili olmasının beklendiği öğrenildi. Yağış sebebiyle ulaşımda aksamaların oluşabileceğini öngören Özdemir bu sebeple ilçe genelinde taşımalı eğitim verilen okullarda eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği açıklandı. 

SAMSUN'UN O İLÇELERİNDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü tarafından yapılan tatil açıklamasına göre yoğun kar yağışı ve kötü hava şartları sebebiyle ulaşımda oluşabilecek zorluklar nedeniyle Ladik ilçesindinin tamamında, Havza ve Kavak ilçelerinde ise taşımalı eğitime 14 Mart 2023 tarihi için bir gün ara verildiği açıkladı. 

ÇORUM'DA EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Çorum'un Mecitözü ilçesinde eğitime bir gün ara verildi. Mecitözü Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "İlçemiz genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle 14.03.2023 Salı günü bir gün süreyle tüm okullar tatil edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

İlgili Haberler