Vali Kocabıyık; “İlimize gelen öğrenciler bizim misafirimizdir”

“Üniversite Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonu” toplantısı Vali Funda Kocabıyık başkanlığında gerçekleşti.
Vali Kocabıyık; “İlimize gelen öğrenciler bizim misafirimizdir”

Uşak Üniversitesinde 4 Ekim 2021 Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim için Uşak’a gelecek olan üniversite öğrencilerinin rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla alınması gereken tedbirlerin değerlendirildiği “Üniversite Huzur ve Güven Arttırma İl Komisyon Toplantısı” Vali Funda Kocabıyık başkanlığında yapıldı.

Öz Merkez İl Genel Meclisi toplantı salonun da gerçekleştirilen toplantıya Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Vali Yardımcıları Muammer Balcı, Oğuz Alp Çağlar, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, ilgili daire müdürleri ve emniyet yetkilileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Funda Kocabıyık,” Ülkemizin farklı bölgelerinden ilimize gelen öğrenciler bizim misafirimizdir. Onların huzur ve güven ortamında iyi bir eğitim almaları önemli. İlimize eğitim görmek üzere gelen gençlerimize ilgili kurum ve kuruluşlar arasında sağlanacak işbirliği çerçevesinde okul, yurt ve ulaşımla ilgili konularda rehberlik etmeli; herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına imkân vermemeliyiz. Toplantımızda alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyor, akademisyenlerimize ve gençlerimize başarılı bir akademik yıl temennilerimle, katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Funda Kocabıyık’ın konuşmasının ardından ilgili birim amirlerince yapılacak çalışmalara yönelik sunum yapıldı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler