Uşak’a yeni bir sağlık kabini

Uzman Hemşire Derya Soğum tarafından yeni açılan sağlık kabini, kentsel dönüşüm alanında yaşayanların sağlık ihtiyacını karşılayacağı belirtildi
Uşak’a yeni bir sağlık kabini

Yeni kurulan kentsel dönüşüm alanında buluna tek sağlık merkezinin yeterli olmayacağını düşünen girişimci genç Uzman Hemşire, sağlık merkezinin bitişiğine, “Deniz Sağlık kabini” açtı.

Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde bulunan Durak Mahallesi 3 Yıldız Sokak No:6/C adresindeki sağlık kabinin açılışı; AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, MHP Merkez ilçe başkanı Caner Traş, Uşak Belediye Meclis Üyesi Mehmet Keskin, Derya Soğum ile birlikte kurdele keserek açılış gerçekleştirdiler ve hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.

Genç girişimci Uzman Hemşire Derya Soğum, yeni açtığı Deniz Sağlık kabininde; evde hasta bakım ve sağlık hizmetleri, enjeksiyon (iğne), pansuman, serum takılması, sonda takılması, yara bakımı, tansiyon ölçümü ve takibi, kan şekeri ölçümü ve takibi, dikiş alam ve atma, emzirme danışmanlığı bebek ve çocuk izleme, gebelik testi ve gebe izleme gibi sağlık hizmetlerinin verildiğini kaydetti.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler