Uşak Tekstil OSB genel kurulu yapıldı

Uşak Tekstil OSB 20. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimsiz genel kurulda OSB yönetimi mali raporu ibra edildi.
Uşak Tekstil OSB genel kurulu yapıldı

Uşak Tekstil OSB binasında bulunan toplantı salonunda yapılan genel kurulda konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, arıtma tesislerine yatırım yaptıklarını ve yapılan yatırımlarda da elektrik enerji üretimini 400 KW ’ya çıkardıkları kaydetti,

Ağaoğlu, OSB 3. Genişleme bölgesi için acil kamulaştırma kararı çıkartan ve imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür etti.

Genel kurul sonrası bir değerlendirme yapan Uşak Valisi Funda Kocabıyık, “Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda kıymetli sanayicilerimiz ve işadamlarımız ile bir araya geldik. Sanayi ve üretim, bir ülkenin kalkınmasında ve milletin refahında lokomotif unsurdur. Üretim kapasitemizi sürekli artırmak, geleceğe dönük hedefler belirlemek ve bu sayede ülkemizin ve milletimizin refahını artıracak katma değer üretimini yakalamak adına gayret gösteren tüm sanayicilerimize ve işadamlarımıza teşekkür ediyor, toplantının ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Uşak Tekstil OSB 20. Olağan Genel Kurulu’na; Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Tekstil OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, işadamları ve sanayiciler katıldı.

(SALİH KILINÇ /HABER)

İlgili Haberler