Uşak Belediyesi Halk Ekmek Ramazan pidesini 7 liradan satacak

İslam alemi için önemi büyük olan Ramazan ayının idrak edilmesine sayılı günler kaldı. Ramazan ayı için geri sayım sürerken illere göre değişiklik gösteren pide fiyatları netleşmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Uşak'ta Ramazan pidesinin satış fiyatı belli olurken Uşak Belediyesi Halk Ekmek'ten de bir son dakika açıklaması geldi.
Uşak Belediyesi Halk Ekmek Ramazan pidesini 7 liradan satacak

 Uşak Belediyesi Halk Ekmek Ramazan pidesini 7 liradan satacak - 11 Ayın Sultanı olarak adlandırılan ve Müslüman alemi için önemi büyük olan Ramazan ayı için telaş başladı. İslam alemi Ramazan ayının heyecanını yaşarken hazırlıklarını da sürdürüyor. Ramazan pidesinin fiyatları gündeme gelmeye devam ederken  mübarek Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan pidenin fiyatı Uşak için belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Uşak'ta Ramazan pidesinin satış fiyatı açıklanırken  Uşak Belediyesi Halk Ekmek'in de satış yapacağı rakamlar son dakika olarak duyuruldu.  

UŞAK'TA HALK EKMEK TARAFINDAN RAMAZAN PİDESİNİN SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU

Ramazan ayı için bekleyişe geçilirken Ramazan pidesinin de satış fiyatı merak konusu olmaya başladı. İllere göre değişiklik gösteren pide fiyatları netleşirken Uşak'ta bu yıl Ramazan pidesinin satış fiyatı belli oldu. Ramazan ayında Uşak'ta Ramazan pidesinin satış fiyatı açıklandı. Uşak'ta Ramazan pidesinin 10 liradan satılacağı açıklanırken Uşak Belediye Encümeni Uşak Halk Ekmek tarafından üretilen pide gramajı ve fiyatı konusunda karara vardı. Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; Uşak’ta dar gelirli vatandaşların mübarek Ramazan ayında pide yiyebilmeleri için, 300 gram pidenin 7 liradan satılması kararı alındığı, Uşak’ta fırıncı esnafı ile rekabet etmek gibi bir amaç güdülmediği ve Uşak Belediye Halk Ekmek tarafından üretilen pidelerin sadece dar gelirli ailelerin yaşadığı mahallerde bulunan satış noktalarında yapılacağı duyuruldu.  Bu yıl Ramazan ayında Uşak Belediyesi Halk Ekmek tarafından üretilecek pideler; 300 gram olacak ve 7 liradan  Uşak halkına satılacak.

İlgili Haberler