Uşak’ta Ramazan pidesinin satış fiyatı belli oldu

Ramazan ayı için geri sayım başlamışken Ramazan pidesinin de satış fiyatı merak konusu olmaya başladı. İllere göre değişiklik gösteren pide fiyatları netleşmeye başlarken Uşak'ta bu yıl Ramazan pidesinin satış fiyatı belli oldu.
Uşak’ta Ramazan pidesinin satış fiyatı belli oldu

Uşak’ta Ramazan pidesinin satış fiyatı belli oldu - Ramazan ayı için Müslüman aleminin telaşı başladı. İslam alemi Ramazan ayının heyecanını yaşamaya başlarken pide fiyatları da gündeme gelmeye başladı. Her ilde farklı fiyattan satılan Ramazan pidesinin 2023 yılında ne kadara satılacağı merak konusu olurken oruç tutulacak ilk gün için araştırmalar başladı. Sayılı günler kalan mübarek Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan pidenin fiyatı Uşak için belli oldu. 

UŞAK'TA RAMAZAN PİDESİNİN FİYATI BELLİ OLDU

Ramazan ayında Uşak'ta Ramazan pidesinin satış fiyatı belli oldu. Buna göre bu yıl Uşak'ta Ramazan pidesi 10 liradan satılacak. Uşak Fırıncılar ve Unlu mamul İmalatçıları Esnaf Odası’nın talebi ile Uşak Belediyesi ve Valilikçe onaylanan tarifeye göre bu yıl Ramazan ayında Uşak’ta 330 gram pide 10 TL, 450 gram pide ise 15 TL’den satılacak. Uşak’ta 2021 yılında tek tip üretilen 350 gram 4 TL’den, 2022 yılında 330 gram pide 6 TL’den satılmıştı. Geçtiğimiz yıl 300 gram pideyi 3,5 TL’den satan Uşak Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, bu yıl henüz pide fiyatlarını açıklamadı.

Pide fiyatlarının Uşak Belediye Encümeni tarafından belirlenip, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından onaylanması bekleniyor.

İlgili Haberler