Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu’dan davet var; “İlçemizde hiç vaka yok kanyonları güvenle gezebilirsiniz”

Ulubey İlçe Belediye Başkanı Veli Koçlu, ilçesinde covid-19 vakasının hiç olmadığını, kanyonları ve ilçenin tarihi yerlerini ve doğal güzelliklerini görmek isteyenlerin güvenle dolaşabileceğini belirtti.
Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu’dan davet var; “İlçemizde hiç vaka yok kanyonları güvenle gezebilirsiniz”

“Pandemi ister istemez, tüm dünyada yaşamı olumsuz etkiledi. İlçemiz, pandemi ile mücadelede oldukça başarılı bir mücadele verdi. Şu anda ilçemizde hiç covid-19 vakası olmaması da çok sevindirici.

Yerli yabancı, ilçemizi ve dünyanın ikinci en uzun kanyonlarını görmek isteyen vatandaşlarımız güven içerisinde ilçemize gelebilir. Güven içerisinde olmalarının en büyük kanıtı olarak da ilçemizde hiç covid-19 vakasının olmamasını gösterebilirim” dedi.

“YAKINDA İLÇEMİZİN BÜYÜK BİR KALKINMA YAŞAYACAĞINA İNANIYORUM”

Kendinden önceki Ulubey belediye başkanlarının kanyon içerisinde yürüyüş ve konaklama alanları ile ilgili çalışmalar yaptığını belirten Koçlu bu çalışmaların sonuçsuz kaldığını kaydetti.

Koçlu, “Kanyon içerisinde hazırladığımız bir takım projeler hayata geçtiğinde, Nisan ve mayıs aylarında da ilçemizde yollar sıcak asfalt kaplandığında ve de hızlı tren seferleri başladığında ilçemiizn, Eşme’nin ve Uşak’ın vizyonu değişeceğine, ekonomik ve sosyal yönden büyük bir kalkınma yaşayacağımıza inanıyorum” şeklinde umutlu konuştu.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler