AK Parti MKYK’sında bir Uşaklı

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi yapıldı. Beklenildiği gibi tek liste ile yapılan seçimlerde, Merkez Karar ve Yürütme Kurulu listesine bir Uşaklı girmeyi başardı.
AK Parti MKYK’sında bir Uşaklı

AK Parti 7. Olağan Kongresi, bugün Ankara Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 vizyonuna ilişkin bilgiler verdiği kongrede, partinin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) kadrosu da oluştu.

Yeni MKYK listesinde  Demokrasi Hakem Kurulu'na seçilen  eski AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç’a www.usakgundem.com telefonla ulaştı.

Arkadaşları ile kutlama yemeğinde yakaladığımız Alim Tunç, duygularını şöyle dile getirdi:

“Partimiz AK Parti kuruldu kurulalı içinde olduğumuz ve ülkemiz için önemli hizmetler sağlayan bir partidir. Böyle bir partide yer almak verilen görevleri yapmak benim için büyük bir şereftir.

. Daha önce 2 kez milletvekillik görevi verildi, yerine getirdim. Bundan sonra da ne görev verilirse hazırım. Uşak için hem ülkem için çalışmaya devam edeceğim.

Parti olarak; ülkemizi 2023, 2053 ve 2017 hedeflerine taşımak gibi bir vizyonumuz var. Bu kutlu davada verilen görev neyse ayrım yapmadan koşacağız.

Bana güvenen ve destek olan tüm Uşaklı hemşerilerime sizlerin vasıtası ile selam ve sevgilerimi yolluyorum. Yeni görevimizde Allah utandırmasın.”

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler