Türkiye İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı belli oldu

Türkiye İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı açıklandı. 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal Türkiye İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçildi.
Türkiye İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı belli oldu

Türkiye İttifakı için 10 parti cumhurbaşkanı adayı belirlemek için bir araya geldi. Türkiye İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ise bu görüşmeler sonucunda belli oldu. Cumhurbaşkanı adayı 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal olarak belirlendi. Ayrıca Türkiye İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Ahmet Özal'ın adaylığının cuma günü basın toplantısıyla tanıtılacağı da kamuoyuna bildirildi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Milletvekili seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Cumhurbaşkanı adayları ise yavaş yavaş belli olmaya devam ediyor. Anadolu Birliği Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Ülkem Partisi, Osmanlı Partisi, Milli Parti, Aydınlığın Geleceği Partisi, Yeni Yol Partisi, Bağımsız Cumhuriyet Partisi, Vatan Severler Partisi, Güç Birliği Partisi'nin bir araya gelerek oluşturdukları Türkiye İttifakı Cumhurbaşkanı adayı açıklandı. Bu isim ise 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal oldu. 

TÜRKİYE İTTİFAKI'NIN CUMHURBAŞKANI ADAYI BELLİ OLDU!

Türkiye İttifakı'nın cumhurbakanı adayı az önce açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Türkiye İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Ahmet Özal oldu. Ahmet Özal'ın adaylığının takdim edilmesi ise Cuma güne saat 15.00'te yapılacak olan toplantıda kamuoyuna duyurulacak. 

İlgili Haberler