Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu

Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı bugün yapılan oylama ile belli oldu. Yapılan oylama sonucunda Memleket Partisi'nin Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanı adayı olarak seçildi.
Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu

Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Adayı belirlemek için sandığa gidildi. Yapılan oylama ile Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. Muharrem İnce 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde kendi partisinin cumhurbaşkanı adayı oldu. Muharrem İnce Memleket Partisi'nin Genel Başkanlığı görevini yerine getiriyor. Bugün Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için bütün il ve ilçe başkanlıklarının tamamı sandığa gitti. Yapılan oylamada ise Muharrem İnce Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olarak seçildi. 

Memleket Partisi üyeleri tarafından yapılan oylama sonucu ise Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan tarafından açıklandı. Sayan yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yapılan seçim sonucunda oy birliğiyle Memleket Partisi'nin, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimindeki adayı olarak Sayın Muharrem İnce seçilmiştir. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun" dedi. 

BELKİ BEN BİRİNCİ ÇIKACAĞIM

Yapılan oylama sonucunda Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ise oy kullandıktan sonrna basın mensupları ile konuşma yaptı. Yapmış olduğu konuşma sırasında kendisine Cumhur İttifakı ya da Millet İttifakı'nda yer alıp almayacağı sorusu yöneltildi. Muharrem İnce ise şu ifadelere yer verdi; "Niye beni bir yere yamamaya çalışıyorlar, gerek yok buna. Yapalım kampanyamızı, bir çıkalım bakalım. Belki ben göğüsleyeceğim, belki birinci çıkacağım, duruma göre bakarız. Türkiye'nin aleyhine hiçbir şey yapmayız merak etmeyin. Ama telaş da yapmaya gerek yok. Böyle baskı kurmaya gerek yok." şeklinde konuştu. 

SEÇİME İKİ GÜN KALA GEREĞİNİ YAPARIZ

Muharrem İnce gazeteciler ile yapmış olduğu konuşmaların devamında seçime daha 60 gün olduğunu ve bu süre zarfında gereğinin yapılacağını söyleyerek konuşmalarına şöyle devam etti;

"Meydana bir çıkalım, bir tartılalım, mitinglerimizi yapalım, bir konuşalım. 2018'in 4 Mayıs'ında anket yaptırdım. İstanbul'da ilk yaptırdığım ankette benim oyum 19-20'ydi, CHP'nin oyu 18'di. İlk çıktığımız gün benim 20'ydi; sonra ben 30,64'le tamamladım. CHP de 22'ye çıktı, 22,5'e çıktı. Olmuyorsa seçime iki gün kala gereğini yaparız. Biz gereğini yaparız da başkaları da gereğini yaparlar mı acaba? Ben yaparım, biz memleket sevdalısı insanlarız." dedi.

İlgili Haberler