TOKİ Uşak kura sonuçları asıl ve yedek isim listesi

TOKİ Sosyal Konut projesinde kura heyecanı 4 Şubat tarihi ile Uşak'ta devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen Uşaklı başvuru sahipleri sonuçlara ilişkin asıl ve yedek isim listesini sorguluyor.
TOKİ Uşak kura sonuçları asıl ve yedek isim listesi

TOKİ Uşak kura sonuçları asıl ve yedek isim listesi - Çevre, ŞEhircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un duyurusunun ardından faaliyete geçen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) sosyal konut projesinde hak sahipleri kura yöntemi ile belirleniyor. TOKİ'den 2+1 ve 3+1 daire sahibi olmak isteyenler başvuruların tamamlanmasıyla kura çekilişleri için nefeslerini tuttu. 7 Kasım 2022 tarihinde başlayan kuraların Mart 2023 tarihinde sona ermesi planlanırken kura çekilişi 4 Şubat 2023 tarihi ile Uşak'ta devam ediyor.

UŞAK'A 1.050 KONUT İNŞA EDİLECEK

Uşak'a inşa edilecek olan bin 50 konutun hak sahipleri noter huzurunda saat 10.00'da Uşak Merkez Spor Salonu'nda gerçekleşirken hak sahiplerini kuranın tamamlanmasının ardından belli olacak.  

UŞAK TOKİ KURA CANLI YAYIN BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ UŞAK KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA

TOKİ kura çekimi sonuçları resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. TOKİ kura çeklişinde asıl ve yedek isim listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ

TOKİ'de hak sahipleri ilk etapta 1.050 konut için belirlenecek. Uşak Merkez, Eşme ve Ulubey'de yapılan konutlar için hak sahipleri 4 Şubat 2023 tarihi ile belirlenecek. Öte yandan Sivasli ilçesi için yapılacak kura ise başvuru sayısının yetersiz olmasından dolayı iptal edildi. 

İlgili Haberler